Venäläinen mies pidätettiin Kathu-ravintolassa, koska hänen väitettiin työskennelleensä ilman laillista lupaa

Kathu -

Venäläinen mies pidätettiin ravintolassa Kathussa maanantaina (18th) sen jälkeen, kun hänet löydettiin laittomasta keittiössä työlupaehtojen vastaisesti.

Kathun poliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät kyseisenä päivänä kello 7 00-vuotiaan venäläisen miehen tunnistamattomassa ravintolassa Kathussa. Pidätys tapahtui, kun Kathun poliisi sai nimettömältä soittajalta vihjeen, että ulkomaalainen oli avannut ravintolan, jossa oli paljon ulkomaisia ​​asiakkaita. Venäläinen mies löydettiin usein ruuanlaitosta ravintolan keittiöstä ja soittaja oli huolissaan siitä, ettei venäläisellä miehellä ollut työlupaa ja hän saattoi rikkoa Thaimaan lakeja.

Venäläisellä miehellä oli itse asiassa työlupa ja hän esitti sen poliisille. Hänen työlupansa kuvasi kuitenkin hänen työtään vain konsulttina ja neuvonantajana markkinoinnin johtamisessa ja kehittämisessä, joka ei liittynyt ruoanlaittoon tai suoraan vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa. Viranomaiset havaitsivat myös, että ravintolan QR-koodimaksussa oli venäläisen miehen nimi.

Epäilty vietiin Kathun poliisiasemalle syytteeseen luvattomasta työskentelystä tai työnkuvauksensa ulkopuolella.

Thaimaan lakeja rikkovien ulkomaalaisten tukahduttaminen tuli jälleen kerran Chalongin poliisit vangitsivat kaksi Uuden-Seelannin kansalaista, joiden väitettiin kieltäytyvän liikennerikkomuksesta, välttyivät poliisin pidätyksestä, ja heitä syytettiin myöhemmin Chalongissa heitä takaa-ajoon hakeneen poliisin pahoinpitelystä.

Kenraali Surachet Hakparn, Thaimaan apulaispoliisin päällikkö, on määrännyt peruuttamaan viisumit kahdelta uusiseelantilaiselta mieheltä, jotka ovat osallistuneet viruksen väitettyyn thaimaalaisen poliisin pahoinpitelyyn, ja mustalle listalle heidät Thaimaasta. Kahden miehen epäillään myös yrittäneen lahjoa poliisia, kun heidät pidätettiin.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.