Yhdeksänkymmentä viisumia peruutettu, 614 ulkomaalaista pidätetty Phuketissa viimeisen viiden kuukauden aikana

Phuket -

Ainakin 98 viisumia on peruutettu ja 614 ulkomaalaista pidätetty Phuketissa viimeisen viiden kuukauden aikana.

Alue 8:n poliisin komentaja kenraaliluutnantti Surapong Thanomjit kertoi lehdistölle, että viime vuoden lokakuusta tämän vuoden maaliskuuhun pidätettiin ainakin 614 ulkomaalaista. Heistä 98 viisumi peruutettiin.

Heidän väitetään rikkoneen Thaimaan lakeja, joihin kuuluivat rattijuopumukset, luvaton työskentely, laiton maahantulo, varkaus, oleskelun ylittäminen, väärennettyjen asiakirjojen hallussapito, laittomat huumeet, virkailijoiden vastustaminen ja paljon muuta.

Tiukka torjunta alkoi sen jälkeen viruksen väitetty potkiminen, johon osallistui sveitsiläinen ulkomaalainen Pa Klokissa ja on jatkunut sen jälkeen kaksi uusiseelantilaista miestä osallistui viruksen väitettyyn pahoinpitelyyn thaimaalaista poliisia vastaan ​​Chalongissa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Singaporelainen moottoripyöräilijä joutuu syytteeseen sen jälkeen, kun hän oli herjannut ja hyökännyt Cherng Talayssa sijaitsevan liikennepoliisin kimppuun.

Pidätysmääräys on annettu tadžikistanilaisesta miehestä, joka on jo lähtenyt Thaimaasta murhaamistarkoituksessa sen jälkeen, kun venäläinen mies löydettiin kuolleena kannabistilalta Chalongissa.

Väitetty venäläinen prostituoitu pidätettiin Wichitissä pistoleikkauksen jälkeen. Neljäs venäläinen nainen tässä kuussa pidätettiin väitetystä prostituutiosta.

Intialainen, brittiläinen ja ranskalainen kuljettaja pidätettiin Patongissa rattijuopumuksesta.

Jemenilainen mies pidätettiin sen jälkeen, kun hänet löydettiin laittomasti työskentelevän ruokakaupassa Patongissa.

Brittimies pidätettiin Karonissa, koska hänen epäillään myyneen kokaiinia ja käyttäneen metamfetamiinia ja kidemetamfetamiinia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.