Brittimies pidätettiin kokaiinin myymisestä Phuketissa

Karon –

Brittimies pidätettiin Karonissa, koska hänen epäillään myyneen kokaiinia ja käyttäneen metamfetamiinia ja kidemetamfetamiinia.

Karonin poliisi kertoi Phuket Expressille, että viime viikonloppuna he pidättivät epäillyn, joka oli vain Mr. David, 45, Ison-Britannian kansalainen, vuokrahuoneessa Tai Na Roadilla Karonissa. Häneltä takavarikoitiin kokaiinia, kristallimetamfetamiinia ja metamfetamiinipillereitä. Phuket Express totesi, että poliisi ei julkaissut tarkkaa löydettyä laittomien huumeiden määrää.

David vietiin Karonin poliisiasemalle syytteeseen kokaiinin laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa ja metamfetamiinin ja metamfetamiinipillerien käyttämisestä.

Poliisi ei myöskään kertonut, miten epäilty löydettiin.

Äskettäin Thaimaan lakeja rikkoviin ulkomaalaisiin kohdistunut tukahduttaminen tuli jälleen kerran Chalongin poliisit vangitsivat kaksi Uuden-Seelannin kansalaista, joiden väitettiin kieltäytyvän liikennerikkomuksesta, välttyivät poliisin pidätyksestä, ja heitä syytettiin myöhemmin Chalongissa heitä takaa-ajoon hakeneen poliisin pahoinpitelystä.

Kenraali Surachet Hakparn, Thaimaan apulaispoliisin päällikkö, on määrännyt peruuttamaan viisumit kahdelta uusiseelantilaiselta mieheltä, jotka ovat osallistuneet viruksen väitettyyn thaimaalaisen poliisin pahoinpitelyyn, ja mustalle listalle heidät Thaimaasta. Kahden miehen epäillään myös yrittäneen lahjoa poliisia, kun heidät pidätettiin.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.