Väitetty venäläinen prostituoitu pidätettiin Wichitissä, Phuketissa

Wichit –

Väitetty venäläinen prostituoitu pidätettiin Wichitissä maanantaina (18th) pistoleikkauksen jälkeen neljäs venäläinen nainen tässä kuussa pidätettiin väitetystä prostituutiosta.

Wichitin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät epäillyn, joka oli vain rouva Marina, 22, Venäjän kansalainen Wichitissä sijaitsevassa hotellissa. Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisi suoritti pistooperaation, koska he olivat saaneet huolestuneilta kansalaisilta vihjeen, että venäläiset prostituoidut työskentelevät laittomasti Phuketissa.

Venäläistä naista mainostettiin julkistamattomalla verkkoalustalla. Hän sopi palveluistaan ​​maksun peitepoliisille ja sopi ajan tuntemattomaan hotelliin, jossa hänet lopulta pidätettiin.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen prostituutiosta ja prostituution mainonnasta sekä laittomasta työstä. Venäläisellä naisella on 90 päivän turistiviisumi. Hänen viisuminsa päättyy tämän vuoden toukokuussa.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Kaksi väitettyä venäläistä prostituoitua pidätettiin Patongissa pistoleikkauksen jälkeen.

Toinen väitetty venäläinen prostituoitu pidätettiin Patongissa pistoleikkauksen jälkeen, kolmas nainen noin viikon sisään.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.