PÄIVITYS: Tadzikistanilaiselle miehelle myönnettiin pidätysmääräys murhaaikeesta venäläisen miehen löydettyä kuolleena Phuketissa

Phuket -

Pidätysmääräys on annettu tadžikistanilaisesta miehestä, joka on jo lähtenyt Thaimaasta murhaamistarkoituksessa sen jälkeen, kun venäläinen mies löydettiin kuolleena kannabistilalta Chalongissa.

Aiemmat tarinamme:

Venäläinen mies löydettiin kuolleena, hänen kurkkunsa oli katkennut ja hänellä oli merkkejä taistelusta ja rikoksesta Chalongissa, Phuketissa.

Tadžikistanista epäilty oli lähtenyt Phuketista jo tiistaina (12. maaliskuuta) lennolla nro TK172, joka oli matkalla Istanbuliin Turkkiin. Phuketin poliisi kerää todisteita pyytääkseen muodollista pidätysmääräystä Tadžikistanin miehelle ja Interpolin punaista hälytystä koordinoidakseen muiden maiden kanssa epäillyn vangitsemista ja palauttamista Thaimaahan.

Nyt päivitykseen:

Phuketin provinssin poliisi kertoi Phuket Expressille, että epäilty, joka oli vain Tadzikistanin kansalainen Mr. Bakhtovar, oleskeli yksin kannabistilalla kodin sisällä. Venäläinen uhri meni taloon, mutta hän ei koskaan päässyt ulos, ennen kuin hänet löydettiin myöhemmin kuolleena kurkunviikaistuna. Tadžikistanista epäilty lähti talosta väitetyn murhan jälkeen ennen kuin lähti Phuketista matkalla Turkkiin.

Phuketin maakunnan tuomioistuin antoi pidätysmääräyksen 14. maaliskuutath, 2024 herra Bakhtovarille.

Epäillylle on annettu myös Interpolin punainen hälytys. Phuketin poliisin mukaan murhan arvellaan johtuneen kannabisfarmiin liittyvästä liikekiistasta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.