Teini pidätettiin kynäaseella Rawaissa

Rawai -

Nuori teini-ikäinen moottoripyöräilijä pidätettiin Rawaissa, koska hänellä oli kynäase.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he partioivat viime viikon lopulla Rawaissa, kun he huomasivat miespuolisen teinin, joka ajoi muunnetulla moottoripyörällä. He pyysivät häntä pysähtymään lähellä Sai Yuanin risteystä Wiset Roadilla.

Poliisi etsi 16-vuotiasta teini-ikäistä ja löysi käsintehdyn kynäpistoolin, jossa oli .38 luoti. Hänet vietiin Chalongin poliisiasemalle syytteeseen tuliaseen ja ammusten laittomasta hallussapidosta sekä aseen kantamisesta häpyssä ilman lupaa.

Epäillyn nimeä ei ikänsä vuoksi kerrottu lehdistölle.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.