Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: tapaukset ulkomaalaisten huonosta käytöksestä hallitsevat thaimaalaisia ​​uutisia

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain suosituimmat paikalliset tarinat Phuketissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 11. maaliskuuta sunnuntaihin 17. maaliskuuta 2024.

  1. Phuketin viranomaiset aikovat peruuttaa lisenssin Sveitsin kansalaisen Urs Fehrin omistamalta norsusäätiöltä sen jälkeen kun hän oli pahoinpidellyt thaimaalaista naista rannalla.

Kuvernööri Sophon Suwannaratin vahvistama toiminta pahentaa oikeudellisia ongelmia Fehrille, joka on myös menettänyt ampuma-aselupansa.

2. 18-vuotiaan amerikkalaisen miehen epäillään hyväksikäyttäneen raskaana olevaa hevosta Thalangissa.

Mies näkyy CCTV:ssä käyttävän hevosta seksuaalisesti hyväksi kädellä.

3. Yleinen pääsy Phuketin Laem Nga -rannalle on palautettu, kun päätös oli saavutettu.

Sopimuksessa määrätään tien jatkuvasta julkisesta käytöstä, kun paikallisviranomaiset ottavat vastuun tien turvallisuuden ja siisteyden ylläpitämisestä.

Royal Forest Department (RFD) johtaa useiden virastojen ponnisteluja yksityisen yrityksen tunkeutuman varatun metsämaan takaisin saamiseksi Phuketin Nui Beachillä.

Operaatio on osa laittomien rantarakennusten tehostettua tukahduttamista Thaimaassa, mikä johtui äskettäisestä tapauksesta, jossa sveitsiläinen mies hyökkäsi paikallisen lääkärin kimppuun hänen mielestään yksityisomistuksessa Phuketissa.

4. Venäläinen mies löydettiin kuolleena, hänen kurkkunsa oli katkennut ja hänellä oli merkkejä taistelusta ja rikoksesta Chalongissa, Phuketissa.

Pääasiallinen ulkomaalainen epäilty, jonka väitetään olleen osallisena tapaukseen, jossa venäläinen mies löydettiin kuolleena kurkkuvikaistuna Chalongissa, Phuketissa, on tiettävästi lähtenyt Thaimaasta.

Pidätysmääräys on annettu tadžikistanilaisesta miehestä, joka on jo lähtenyt Thaimaasta murhaamistarkoituksessa sen jälkeen, kun venäläinen mies löydettiin kuolleena kannabistilalta Chalongissa.

Epäillyn uskottiin viimeksi olleen Turkissa, ja hänelle oli annettu INTERPOL Red Alert -ilmoitus.

5. Singaporelainen moottoripyöräilijä joutuu syytteeseen sen jälkeen, kun hän oli herjannut ja hyökännyt Cherng Talayssa sijaitsevan liikennepoliisin kimppuun.

Moottoripyörällä ajanut singaporelainen pysäytettiin, koska hänellä ei ollut kypärää. Hän ei myöskään pystynyt toimittamaan laillista ajokorttia. Häntä pyydettiin tulemaan poliisiasemalle maksamaan sakkoja, kun hän väitti aloittaneen tappelun liikennepoliisin kanssa.

6. Chalongin poliisit vangitsivat kaksi Uuden-Seelannin kansalaista, joiden väitettiin kieltäytyvän liikennerikkomuksesta, välttyivät poliisin pidätyksestä ja heitä syytettiin myöhemmin Mueangissa, Phuketissa heitä takaa-ajoon ajaneen poliisin pahoinpitelystä.

Siellä viisumit peruutetaan ja lisätään mustalle listalle Thaimaasta, mutta he kohtaavat myös merkittäviä oikeudellisia syytteitä.

Siinä se tälle viikolle. Ole turvassa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.