Grab Rider ammuttiin kuoliaaksi Cherng Talayssa

Thalang –

Tartuntaratsastaja on julistettu kuolleeksi sen jälkeen, kun häntä ammuttiin Cherng Talayssa, Thalangissa perjantai-iltana (15. maaliskuuta).th).

Cherng Talayn poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta kello 10 Baan Don – Cherng Talay -tiellä Baan Pa Sakissa. He saapuivat paikalle, joka oli lähellä huoltoasemaa.

Grabin ratsastaja, Mr. Teerapat Srisukmueang, 21, Thalangista, oli jo viety sairaalaan. Hän sai vakavia vammoja selkäänsä syntyneestä ampumahaavasta. Hänet todettiin myöhemmin kuolleeksi sairaalassa varhain lauantaiaamuna kello 2:00.

Poliisi tunnisti epäillyn vain herra Gusiksi. On kerrottu, että uhrilla ja ampujalla oli aiempi konflikti. Poliisi etsii nyt epäiltyä lehdistön ajan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.