Kaksi uusiseelantilaista miestä pidätettiin Phuketissa epäiltynä julmasta pahoinpitelystä liikennepoliisiin

Phuket -

Klo 3, 50. maaliskuuta 16, Chalongin poliisit vangitsivat kaksi Uuden-Seelannin kansalaista, joiden väitettiin kieltäytyvän liikennerikkomuksesta, välttyneen poliisin pidätyksestä ja heitä syytettiin myöhemmin Mueangissa Phuketissa heitä takaa-ajoon ajaneen poliisin pahoinpitelystä. .

Poliisin raportin mukaan Chalongin partiopoliisi suoritti säännöllistä velvollisuuttaan Chaofa East Roadilla, Chalongin poliisiaseman edessä. Kaksi ulkomaalaista moottoripyörällä ei noudattanut liikennesääntöjä, eivät ajaneet lähellä tien vasenta puolta ja ajoivat suurella nopeudella yhteisöalueellaChalongin poliisin mukaan.
Päivystävä poliisi pyysi heiltä yhteistyötä moottoripyörien pysäyttämiseksi. Kahden rikoksentekijän väitettiin kuitenkin yrittäneen paeta poliisia.Poliisin takaa-ajon jälkeen kaksi ulkomaalaista raivostuivat ja väitettiin hyökänneen poliisin kimppuun samalla kun poliisi tallensi tapauksen. Tilanne kärjistyi, kun ulkomaalaiset yrittivät siepata poliisin ampuma-aseen, jolloin ase laukaisi kerran, poliisin mukaan kukaan ei loukkaantunut.Poliisi sai heidät väkisin kiinni pian sen jälkeen ja saattoi heidät Chalongin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.
Kaksi epäiltyä tunnistettiin julkisesti Mr. Hamish Dayksi, joka on 36-vuotias Uuden-Seelannin kansalainen, ja herra Oscar Mattson Dayksi, joka on 38-vuotias Uuden-Seelannin kansalainen.Heitä vastaan ​​asetettiin ankarat syytteet poliisien fyysisen pahoinpitelyn salaliitosta ja muista asiaan liittyvistä syytteistä. Lehdistöhetkellä molemmat miehet ovat edelleen poliisin vangittuna, eivätkä ole julkaisseet selityksiä tapahtuneesta. Väitetty pahoinpitelyn kohteeksi joutunut poliisi loukkaantui käsivarsissa ja jaloissa.Tämä on toinen tapaus alle viikon sisällä Kun ulkomaalainen Phuketissa väitti hyökkäävän thaimaalaisen poliisin kimppuun liikennekiistan aikana, singaporelainen mies pidätettiin ja häntä vastaan ​​nostettiin merkittäviä oikeussyytteitä, kuten täällä kerroimme.Tämä on vain viimeisin useista järkyttävistä tapauksista, joissa ulkomaisia ​​turisteja ja vieraita väitetään käyttäytyneen huonosti Phuketissa ja Thaimaan lakien rikkominen, kuten amerikkalainen teini, jota syytetään hevosen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.Toisessa järkyttävässä äskettäisessä tapahtumassa, venäläinen mies Tadžikistanista kotoisin oleva mies murhasi hänet väkivaltaisesti kannabisliiketoimintaa koskevan kiistan vuoksi. Epäilty pakeni myöhemmin Thaimaasta.Phuketin viranomaiset ovat aloittaneet laajan tukahdutuksen Thaimaan lakeja rikkovia ulkomaalaisia ​​vastaan, kuten laittomasti työskenteleviä, sisäministeri Anutin Charnvirakulin ollessa henkilökohtaisesti vierailemassa viime viikolla. Tämä tukahduttaminen sai alkunsa pahamaineisesta tapauksesta, jossa tunnettu sveitsiläinen ulkomaalainen potkaisi thaimaalaista lääkäriä kiistan aikana hänen istumisestaan ​​portailla, jonka hän väitti olevan hänen omaisuuttaan, mutta todellisuudessa osa yleistä uimarantaa.Samaan aikaan jotkut Phuketin thaimaalaiset vaativat entistä laajempaa tehoiskua huonosti käyttäytyviä ulkomaalaisia ​​kohtaan, vaikka on epäselvää, miltä se näyttäisi tai voisiko lakia rikkovien ulkomaalaisten laajamittainen tukahdutus vahingoittaa vahingossa matkailua.Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/