Thaimaa valmistautuu Welcome Songkran -festivaaliin upeilla tapahtumilla

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaa valmistautuu toivottamaan Songkran-festivaalin tervetulleeksi näyttävällä tapahtumasarjalla Bangkokissa. Thaimaalaista uutta vuotta 11.-15. huhtikuuta vietävä festivaali herättää pääkaupungin eloon perinteisillä vesirituaaleilla, musiikkifestivaaleilla ja kulttuuriesineillä.

 

Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) mukaan tärkeimpiä tapahtumia ovat Maha Songkran World Water Festival 2024, joka järjestetään Ratchadamnoen Klang Avenuella ja Sanam Luangissa ja tarjoaa vierailijoille runsaan maun thaimaalaisista perinteistä. Musiikin ystävät nauttivat Songkran Bazaar Music Festivalista 2024 Bazaar Ratchadapisekissa ja Siam Songkran Music Festivalista 2024 RCA Central Parkissa, jossa esiintyy lukuisia artisteja ja esityksiä.

 

Vesifestivaalit, kuten Samyan Water Festival 2024 ja S2O Songkran Music Festival 2024, lupaavat jännittäviä vesitaisteluja elävän musiikin rinnalla luoden ainutlaatuisen festivaalikokemuksen. "World Water Festival: The Songkran Phenomena" laajentaa juhlaa myös tapahtumilla, kuten Iconic Songkran Festival 2024 ICONSIAMissa ja Ultrasonic Water Festival 2024 Siam Paragonissa, yhdistäen perinteiset juhlat moderniin viihteeseen.

Yleisö voi pysyä ajan tasalla näistä tapahtumista seuraamalla sosiaalisen median kanaviaan, mm https://www.facebook.com/tatnews.org ja https://www.instagram.com/tatnews_org, Mm.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.