Singaporelainen moottoripyöräilijä sai syytteen, kun hän oli hyökännyt Phuketin liikennepoliisiin

Cherng Talay –

Singaporelainen moottoripyöräilijä joutuu syytteeseen sen jälkeen, kun hän oli herjannut ja hyökännyt Cherng Talayssa sijaitsevan liikennepoliisin kimppuun.

Alikersantti Siripetch Ketmoon Cherng Talayn liikennepoliisista kertoi Phuket Expressille, että hän oli päivystyksessä muiden liikennepoliisien kanssa keskiviikkona (13. maaliskuuta).th) liikennetarkastuspisteessä risteyksessä lähellä liikennepoliisilaatikkoa keskipäivällä Cherng Talayn poliisiaseman edessä.

Moottoripyörällä ajanut herra LIM, 37, Singaporen kansalainen, sukunimeä poliisi ei salannut, pysäytettiin, koska hänellä ei ollut kypärää. Hän ei myöskään pystynyt toimittamaan laillista ajokorttia. Häntä pyydettiin tulemaan poliisiasemalle maksamaan sakkoja.

Limin väitettiin sitten heittäneen rahaa korpraali Siripetchin kasvoille. Poliisit pyysivät sitten herra Limiä poistumaan poliisilaatikosta, mutta hän kieltäytyi ja löi korpraali Siripetchiä kasvoihin, joka sai lieviä vammoja.

Lim pidätettiin päivystävän poliisin herjaamisesta ja hyökkäämisestä.

Tapauksen ruumiikuvaa löytyy Facebookistamme täältä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.