Mies pidätettiin sähkösavukkeiden myynnistä Chalongissa

Chalong -

Thaimaalainen mies pidätettiin, kun hänet löydettiin myymästä sähkösavukkeita Chalongista.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät aiemmin tällä viikolla vain Mr. Racheniksi tunnistetun epäillyn talossa Chalongissa. Hänet löydettiin talosta myymästä sähkösavukkeita. Tämän jälkeen poliisi takavarikoi häneltä sähkösavukkeita. Rachen myönsi poliisille, että kaikki takavarikoidut tavarat kuuluvat hänelle.

Hänet vietiin Chalongin poliisiasemalle syytteeseen sähkösavukkeiden ja nestemäisten höyrytuotteiden myyntikiellon rikkomisesta sekä verottomien, rajoitettujen tai kiellettyjen tavaroiden laittomasta maahantuonnista tai hallussapidosta.

Chalongin poliisi huomautti, että pidätys johtui huolestuneiden kansalaisten vihjeestä, joka jakoi valokuvan kodista sosiaalisessa mediassa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.