Krabin venekuljettaja pidätettiin 16 meth-pillerillä

Krabi -

Venekuljettaja Krabissa oli pidätettiin 16 metamfetamiinipillerillä laiturilla Ao Nangissa Krabin kaupungissa torstaina (14. maaliskuuta).

Krabin meripoliisi kertoi Phuket Expressille, että he aiemmin tällä viikolla tarkastivat satunnaisesti laiturin rannalla Ao Nangin osa-alueella. Erään miespuolisista long tail -reittiveneen kuljettajista kerrottiin olevan epäilyttävä, kun hän näki poliisin.

Poliisi tarkasti hänen pitkähäntäisen veneensä ja löysi veneestä piilotettuna 16 metamfetamiinipilleriä. Hän myönsi poliisille, että huumeet kuuluivat hänelle. Hänet vietiin Ao Nangin poliisiasemalle lisätoimia varten.

Ao Nangin poliisi ei kuitenkaan julkistanut epäillyn nimeä ja ikää.

Samankaltaisia ​​artikkeleita:

Amfetamiinia löydettiin veneen kapteenin verenkierrosta sen jälkeen, kun pikavene törmäsi kiviin lähellä Maithon-saarta Chalongissa ja tappoi viisivuotiaan venäläisen tytön lomalla.

Viisi veneenkuljettajaa sai äskettäin positiivisen huumetestin Thalangin laiturilla satunnaistarkastuksen jälkeen.

Pikaveneen kuljettaja pidätettiin 10 metamfetamiinipillerillä rannalla Ao Nangissa Mueang Krabissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.