Israelilainen pidätettiin Pha Nganin saarella, koska hänen väitetään pitäneen lastentarhaa ilman lupaa

Surat Thani -

Israelilainen nainen pidätettiin torstaina (14th) sen jälkeen, kun hän väitti pitäneen lastentarhaa ilman laillista lupaa Koh Pha Nganilla Surat Thanissa.

Koh Pha Nganin poliisipäällikkö eversti Panya Nirattimanon kertoi Phuket Expressille, että he tarkastivat kyseisenä päivänä klo 12 vuokrataloa kookosviljelmällä Koh Pha Nganin osapiirissä. Päiväkodista löydettiin noin 30 50–XNUMX-vuotiasta ulkomaalaista lasta.

NEITI. SULI, 56, Israelin kansalainen, jonka sukunimeä ei pidetty, pidätettiin. Häntä syytetään päiväkodin pitämisestä ulkomaalaisena ilman laillista lupaa, luvattomasta työskentelystä, ulkomaalaisten palkkaamisesta, joilla ei ole työlupaa ja työnantajana, joka ei ilmoittanut lainopillisille viranomaisille työntekijöiden palkkaamisesta 15 päivän kuluessa.

Neljä muuta ulkomaalaista löydettiin väitetysti laittomasta työstä, ja heidät pidätettiin lastentarhassa.

HERRA. ALON, 50-vuotias Israelin kansalainen ja HERRA. DANIEL, 38-vuotias Britannian kansalainen heitä syytetään työskentelystä ilman laillista lupaa.

NEITI. LOUISE, 42, Etelä-Afrikan kansalainen, ja NEITI. HLA HLA, 28, Myanmarin kansalainen, heitä syytetään ulkomaalaisuudesta, jolla on työlupa, mutta jotka eivät ilmoittaneet olevansa virkamiehille 15 päivän kuluessa.

He kaikki vietiin Koh Pha Nganin poliisiasemalle lisätoimia varten.

Taimitarha oli toiminut yli vuoden ja tuotti noin miljoona bahtia kuukaudessa, eversti Panya totesi.

Samanlainen artikkeli:

Amerikkalainen nainen pidätettiin sen jälkeen, kun hänen väitettiin pitäneen lastentarhaa ilman laillista lupaa Pha Nganin saarella Surat Thanissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.