Hallitus ilmoitti suunnitelmistaan ​​tehdä vuodesta 2025 matkailun maamerkki

LEHDISTÖTIEDOTE:

Hallitus on ilmoittanut suunnitelmistaan ​​tehdä vuodesta 2025 matkailun maamerkki. Tavoitteena on nostaa Thaimaa johtavaksi kohteeksi kulttuuritapahtumien, konserttien, festivaalien ja kansainvälisen moottoriurheilusarjan avulla.

Äskettäisessä "Ignite Thailand: Tourism" -strategian aivoriihissä pääministeri Srettha Thavisin korosti maan pyrkimystä tulla globaaliksi keskukseksi kahdeksalla sektorilla, mukaan lukien matkailu ja digitaalitalous.

Pääministeri korosti hallituksen sitoutumista matkailuelämyksen lisäämiseen ja mainitsi keskeisinä aloitteina väliaikaisen viisumivapauden käyttöönoton useista maista tuleville vierailijoille sekä vastavuoroisen viisumivapaussopimuksen Kiinan kanssa. Myös viisumivapaiden matkustusjärjestelyjen turvaamiseksi Euroopan Schengen-alueen valtioiden kanssa pyritään yksinkertaistamaan kansainvälisten matkailijoiden pääsyä.

Vastatakseen odotettavissa olevaan vierailijavirtaan hallitus keskittyy infrastruktuurin parantamiseen ja maahanmuuttojärjestelmän päivityksiin. Srettha mainitsi, että hänen keskustelunsa Formula E -johtajien kanssa Saksan ja Ranskan matkoilla ovat herättäneet kiinnostusta isännöidä sähköautojen mestaruuskilpailuja Thaimaassa, ja Chiang Main maakuntaa pidetään mahdollisena tapahtumapaikkana.

Lisäksi keskushallinto hyödyntää Thaimaan kulttuuriperintöä paikallisten tuotteiden ja käsityön edistämiseksi kumppanuuksien kautta suurten vähittäiskaupan toimijoiden kanssa. Aloite, jonka nimi on "Thainess Station: Thai Products Unify Thai Communities", on tarkoitus esitellä perinteisiä thaimaalaisia ​​käsitöitä ostoskeskuksissa ja lentokentillä, mikä lisää paikallisten yhteisöjen työn näkyvyyttä.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.