Tuli roskakasasta vahingoittaa taloa Wichitissä

Wichit –

Vanhojen roskien kasoista alkanut tulipalo vaurioitti taloa ja huolestutti asukkaita Wichitissä, Mueang Phuketissa perjantaina (15. maaliskuuta).th).

Wichitin kunnan palomiehille ilmoitettiin tulipalosta kello 11 Soi Suk Niranissa. He saapuivat paikalle kahdeksalla paloautolla ja havaitsivat, että alueelta tuli paljon mustaa savua. Palon hallintaan kului lähes kaksi tuntia.

Palo sai alkunsa vanhojen esineiden kasoista. Tuli levisi nopeasti kuuman sään ja voimakkaan tuulen vuoksi, joka levisi läheiseen taloon, joka vaurioitui palossa. Henkilövahinkoja tai kuolemantapauksia ei raportoitu. Oikeuslääketieteen poliisi tutkii palon syttymissyytä sekä arvioitujen vahinkojen kokonaiskustannuksia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.