Thaimaan matkailuviranomainen ilmoittaa aloittavansa yhteistyön Tourism Caresin kanssa

LEHDISTÖTIEDOTE:

"Tourism Cares Meaningful Travel FAM with Thailand" toi 14 edustajaa eri matkailualan sektoreilta saamaan mielekkäitä kokemuksia, kuten vuorovaikutusta paikallisten thaimaalaisten yrittäjien ja yhteisöjen kanssa Bangkokissa ja Krabissa 6.-14.

Bangkok, 15. maaliskuuta 2024 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) ilmoittaa innoissaan aloittavansa kumppanuuden Tourism Caresin kanssa, joka on yhdysvaltalainen voittoa tavoittelematon järjestö, joka on sitoutunut edistämään matkailu- ja matkailualan kestävyyttä. Tämä yhteistyö kumpuaa vahvasta uskosta matkailualan kykyyn luoda myönteisiä sosiaalisia, ympäristöllisiä ja taloudellisia vaikutuksia.

Thaimaan matkailun kestävyyden edistämiseen keskittynyt TAT on toteuttanut useita aloitteita toteuttaakseen kestävän matkailun tavoitteensa (STG). Esimerkkejä ovat standardointiohjelmat, kuten STARS, CF Hotels, Green Leaves ja Thailand Tourism Awards (TTA), joiden tarkoituksena on motivoida thaimaalaisia ​​tavarantoimittajia ottamaan käyttöön kestäviä käytäntöjä.

Yhdysvaltain markkinoilla TAT on tehnyt yhteistyötä Tourism Cares -järjestön kanssa, joka on ollut positiivisen muutoksen katalysaattori yli kahden vuosikymmenen ajan. Ne kokoavat yhteen matkailualan maailmanlaajuiset sidosryhmät edistämään paikallisten yhteisöjen hyvinvointia eri aloitteilla, kuten ohjelmoinnin, koulutuksen ja resurssien avulla.

Siripakorn Cheawsamoot, TAT:n kansainvälisen markkinoinnin apulaiskuvernööri Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Amerikassa, sanoi ”TAT tekee mielellään yhteistyötä Tourism Caresin kanssa, sillä jaamme yhteisen näkemyksen siitä, että matkailu voi tarjota merkityksellisiä elämyksiä matkailijoille ja heidän vieraileville ihmisille ja yhteisöille. Tulemalla Tourism Caresin kohdekumppaniksi uskomme, että thaimaalaiset matkailuyritykset saavat arvokasta tietoa yhdysvaltalaisten matkailijoiden mieltymyksistä kestävien matkojen suhteen. Tämän kumppanuuden avulla voimme parantaa tarjontaamme ja vastata paremmin näiden tietoisten matkailijoiden tarpeisiin.

Vuonna 2023 Thaimaassa kävi noin 930,000 112 yhdysvaltalaista matkustajaa, mikä on XNUMX % kasvua (covidin jälkeen) edellisvuodesta. Yhdysvaltain matkustajat etsivät ainutlaatuista kokemusta, joka yhdistää syvästi paikallisiin yhteisöihin.

Vuonna 2024 TAT arvioi, että maa kerää matkailutuloja yhteensä noin 1.54-1.92 miljardia bahtia kansainvälisiltä markkinoilta ja 0.86-1.08 miljardia bahtia kotimaan markkinoilta osana perusskenaariota.

Auttaakseen matkailualaa ja kestävästi ajattelevia matkailijoita hankkimaan nopeasti luettelo tarkastetuista, kestävistä organisaatioista, jotka tekevät myönteisiä sosiaalisia ja ympäristövaikutuksia kohteissa, TAT on tehnyt yhteistyötä Thaimaan Tourism Cares Meaningful Travel Map -matkailukartan laatimiseksi lisäämällä siihen 15 Impact Partneria, ja lisää on tulossa. Kartta on katsottavissa osoitteessa https://www.tourismcares.org/thailand.

John Sutherland, Tourism Caresin yhteisövaikutuksista vastaava johtaja, ilmaisi innostuksensa järjestön Kaakkois-Aasiaan pyrkimisestä, mikä merkitsee tätä merkittävää yhteistyötä Thaimaan kanssa. Hän tunnusti Thaimaan merkittävän aseman alueen kestävän kehityksen pyrkimyksissä ja korosti potentiaalia, joka havaittiin äskettäisessä Tourism Cares Meaningful Travel FAM:issa Thaimaan kanssa.

”Olimme koko kuluneen viikon ajan aktiivisesti vuorovaikutuksessa paikallisten viranomaisten, yksilöiden ja yhteisöjen kanssa edistäen mielekästä ajatustenvaihtoa varmistaaksemme, että matkustamista käytetään hyväksi. Tourism Caresin ja TAT:n välinen kumppanuus on valmis tuomaan kestäviä thaimaalaisia ​​tuotteita ja palveluita Yhdysvaltojen markkinoille, mikä auttaa vaikuttamaan myönteisesti Thaimaan ihmisiin ja paikkoihin.

TAT ja Tourism Cares järjestivät 6.-14 "Tourism Cares Meaningful Travel FAM Thaimaan kanssa". Yhdessä he toivat Thaimaahan 2024 eri matkailualan edustajaa tarjoten heille mielekkäitä kokemuksia, kuten vuorovaikutusta paikallisten thaimaalaisten yrittäjien ja yhteisöjen kanssa Bangkokissa ja Krabissa.

TAT:n apulaiskuvernööri Cheawsamoot korosti sitä "Asettamalla kestävän kehityksen strategioiden ytimeen kestävä matka, koska se ei olisi mahdollista ilman kestävää liikennevälinettä.

"Olemme iloisia voidessamme jatkaa kumppanuuttamme Delta Air Linesin ja Korean Airin kanssa toisena peräkkäisenä vuonna Feel Thailand with Delta Air Lines -kampanjan jälkeen vuonna 2022. Aloitteen ansiosta yhdysvaltalaisten matkustajien saavutettavuus Thaimaahan teki matkustamisesta saumatonta ja vähensi stressiä. usein kansainvälisen matkan mukana. Tänä vuonna jatkamme pyrkimyksiämme varmistaa, että tästä saavutettavuudesta kehittyy vastuullisempi matkustustapa jokaisen asiakkaan matkalle.

Andrew Kim, Delta Air Linesin Korean ja Kaakkois-Aasian myyntijohtaja, ilmaisi ”Emme näe kestävää kehitystä vaihtoehtona vaan elämäntapana. Yksilöiden ei tarvitse vaihtaa luksusta kestävään kehitykseen, sillä integroimme molemmat sujuvasti. Olemme innostuneita laajentamaan kumppanuuttamme Thaimaan kanssa ja olemme erittäin ylpeitä siitä, että Thaimaa on olennainen osa Delta Sustainability -ohjelmaamme.

TAT:n ja Tourism Caresin yhteistyön julkistamisen jälkeen Peninsula Bangkok -hotellissa järjestettiin koulutustilaisuus thaimaalaiselle matkailualan toimijoiden yleisölle. Ohjelmassa oli Tourism Caresin esitys ja paneelikeskustelu aiheesta "Kestävän Thaimaan matkan luominen Yhdysvaltain matkailumarkkinoille räätälöitynä", jota johtivat matkailualan julkisen ja yksityisen sektorin avainhenkilöt. Istunto päättyi verkostoitumiseen FAM:n osallistujille ja thaimaalaisille tavarantoimittajille.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.