PÄIVITYS: Ulkomaalainen epäilty, jonka epäillään osallisena venäläisen miehen väkivaltaiseen kuolemaan Phuketissa, on lähtenyt Thaimaasta

Chalong -

Pääasiallinen ulkomaalainen epäilty, jonka väitetään olleen osallisena tapaukseen, jossa venäläinen mies löydettiin kuolleena kurkkuvikaistuna Chalongissa, Phuketissa, on tiettävästi lähtenyt Thaimaasta.

Edellinen tarinamme:

Venäläinen mies löydettiin kuolleena, hänen kurkkunsa oli katkennut ja hänellä oli merkkejä taistelusta ja rikoksesta Chalongissa, Phuketissa.

Nyt päivitykseen:

Phuketin maakunnan komentaja kenraalimajuri Sinlert Sukhum kertoi Phuket Expressille, että rikospaikan lähistöllä asuvat asukkaat kertoivat Chalongin poliisille, että vuokratalon edessä oli ollut tappeluita useiden ulkomaalaisten miesten välillä kaksi päivää ennen ruumiin löytämistä. Taloa käytettiin kannabistilalla. Tässä vaiheessa Chalongin poliisi uskoo, että kannabisliiketoiminnasta johtuva konflikti johti näennäiseen murhaan.

Phuket Immigration tarkasti ja havaitsi, että pääepäilty, jonka Immigration tunnisti vain tadžikistaniksi mieheksi, oli jo lähtenyt Phuketista tiistaina (12. maaliskuuta) lennolla nro TK172, joka oli matkalla Istanbuliin Turkkiin.

Phuketin poliisi kerää todisteita pyytääkseen muodollista pidätysmääräystä Tadžikistanin miehelle ja Interpolin punaista hälytystä koordinoidakseen muiden maiden kanssa epäillyn vangitsemista ja palauttamista Thaimaahan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.