Venäläinen prostituoitu pidätettiin Patongissa, kolmas noin viikossa

Patong -

Toinen väitetty venäläinen prostituoitu pidätettiin Patongissa pistoleikkauksen jälkeen, kolmas nainen noin viikon sisään.

Phuket Immigration kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät aiemmin tällä viikolla venäläisen naisen hotellissa Patongissa. Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisi suoritti pistooperaation, koska he olivat saaneet vihjeen venäläisten prostituoitujen työskentelevän laittomasti Patongissa.

Venäläistä naista mainostettiin julkistamattomalla verkkosivustolla. Hän oli yhteydessä salaisen poliisin kanssa WhatsApp-sovelluksen kautta nimellä "Linda Agency". Hän sopi palveluistaan ​​13,000 XNUMX bahtin hinnasta ja sovitti ajan tuntemattomaan hotelliin, jossa hänet lopulta pidätettiin.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen prostituutiosta ja prostituution mainonnasta sekä laittomasta työstä. Hänet myös todennäköisesti karkotetaan.

Patongin poliisi ei julkistanut hänen nimeään ja ikää.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Kaksi väitettyä venäläistä prostituoitua pidätettiin Patongissa pistoleikkauksen jälkeen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.