Venäläinen mies pidätettiin, koska hän harjoitti laitonta moottoripyörien vuokrausta Koh Pha Nganissa

Surat Thani -

Venäläinen mies pidätettiin tiistaina (12th) sen jälkeen, kun hänet löydettiin harjoittavan online-moottoripyörien vuokrausyritystä Koh Pha Nganissa Surat Thanissa.

Koh Pha Nganin piirin viranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että he pidättivät kyseisenä päivänä klo 10 00-vuotiaan venäläisen miehen Koh Pha Nganilla. Häneltä takavarikoitiin 21 cc:n moottoripyörä, matkapuhelin ja joitain henkilökohtaisia ​​asiakirjoja.

Pidätys seurasi sen jälkeen, kun viranomaiset huomasivat, että saarella oli väitetysti paljon ulkomaalaisia ​​työskennellyt laittomasti. Joidenkin heistä kerrottiin tarjoavan moottoripyörien vuokrauspalveluita verkkoalustojen kautta. Venäläinen mies oli julkaissut Facebook-ryhmään ilmoituksia, joissa tarjottiin vuokralle 300cc moottoripyörä.

Hänet vietiin Koh Pha Nganin poliisiasemalle syytteeseen luvattomasta työstä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.