Venäläinen mies pidätettiin laittomien työntekijöiden palkkaamisesta Pha Ngan -saaren ravintolaan

Surat Thani -

Venäläinen mies pidätettiin ravintolassa Pha Ngan -saarella Surat Thanissa, kun hänen väitetään palkanneen kolme laitonta Myanmar-työntekijää.

Koh Pha Ngan -saaren viranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että he pidättivät aiemmin tällä viikolla kyseisen 47-vuotiaan tunnistamattoman venäläisen miehen. Hän esitti itsensä poliisille ravintolan omistajana. Häntä syytetään työnantajana, joka ei ilmoittanut lainopillisille viranomaisille työntekijöiden palkkaamisesta 15 päivän kuluessa, ulkomaalaisten kassatyön sallimisesta, ulkomaalaisten palkkaamisesta, joilla ei ollut työlupaa, ja työpaikan tarjoamisesta laittomille työntekijöille.

Poliisi pidätti myös kaksi myanmarilaista 33- ja 34-vuotiasta miestä sekä yhden 18-vuotiaan myanmarin naisen. Yhtä heistä syytettiin laittomasta Thaimaahan saapumisesta ja luvattomasta työskentelystä. Kahta heistä syytetään ulkomaalaisuudesta, jolla on työlupa mutta jotka eivät ilmoittaneet olevansa virkamiehille 15 päivän kuluessa, ja työskentelystä laillisten työlupavelvoitteidensa ulkopuolella.

He kaikki vietiin Koh Pha Nganin poliisiasemalle.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.