Good Goodsin uusi konseptimyymälä Phuketin keskustassa Floresta huokuu Andamaanienmeren tunnelmaa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Good Goods, thaimaalaisen paikallisen viisauden tuotteet, joilla on nykyaikainen tyyli ja erinomainen laatu, on perustettu vaalimaan kulttuuriperintöä ja tukemaan thaimaalaista yhteisöä. Tuotteiden myynnistä saadut varat sijoitetaan uudelleen yhteisön pitkän aikavälin kehittämiseen vuonna 2018 rekisteröidyn ”Central Tham Social Enterprise Company Limitedin” johdolla.

Good Goodsin toimintaohjeet ovat linjassa strategisen ytimen kanssa "Central Tham," Better Together, joka edistää yhtäläisiä mahdollisuuksia, vähentää eriarvoisuutta ja tukee samalla paikallista talouskasvua, työpaikkojen luomista ja kestävää tulontuotantoa. Hankkeessa painotetaan tiedon ja osaamisen jakamista sekä myyntikanavien ja markkinointiviestinnän tukemista, sitoutuen samalla ympäristönsuojeluun.

Tämä sitoumus kannustaa vihreämpään planeettaan ja edistää kestävää matkailua kaikilla aloilla. Ensimmäinen hyvä tavara sivuliike debytoi vuonna 2019 konseptimyymälänä keskusmaailmassa. Se on erittäin suosittu thaimaalaisten ja ulkomaisten matkailijoiden keskuudessa. Toinen haara on lippulaivamyymälä, joka avattiin vuonna 2022 Jing Jai Marketissa Chiang Maissa, ja kolmas haara avattiin hiljattain 1 Central Phuket Floresta -ostoskeskuksessa, Floor G, Hug Thai Zone. 

Pichai Chirathivat, Keskusryhmän toiminnanjohtaja totesi, ”Hyvän tavaran kyky kasvaa kolmanteen paikkaan johtuu omistautumisestamme yhteisön ja yhteiskunnan vaalimiseen, jolloin paikallisista viisauksista tulee haluttu kansallinen tuotemerkki. Ymmärrämme, että yhteisöstä peräisin olevat tuotteet voivat muuttua moderneiksi tuotteiksi yhdistämällä nykyiset tyylit säilyttäen samalla paikallisten hienouden ja yksilöllisyyden. Lisäksi haluamme integroida thaimaalaisia ​​arvoja, nostaa yhteisön elintasoa ja kehittää uraa. Tavoitteemme on, että yhteisöt elävät hyvin, maanviljelijät saavat kohtuulliset tulot ja kylien käsityöt tunnustetaan ja arvostetaan hienoudesta. "Jokaisen tulee elää täyttä elämää, sekä tehtävämme että omien halujensa mukaan."

Kun se tulee Hyvät tavarat' erottuvuus, sen thaimaallisuus ja moderni muotoilu yhdessä tekevät siitä niin houkuttelevan. Missä tahansa "Good Goods" avautuu, se näyttää maakunnan ainutlaatuisuuden koristeissa, kuten uusissa Good Goodin konseptimyymälä Phuketissa Hug Thai -vyöhykkeellä, Central Phuket Floresta -ostoskeskuksen G-kerroksessa. Myymälä on jaettu kahteen osaan: päämyymälä ja kioski, jossa kokonaispinta-ala on yli 370 neliömetriä, suunniteltu ja koristeltu teemalla "Andamaanien helmi." Kioskiosa suunniteltiin muistuttamaan Phuketin maisemaa muistuttavaa meriveden ympäröimää saarta.

Päämyymälän sisustukseen sen katossa on kaarevia aaltoja muistuttavia muotoja, ja koska se on rakennettu erivärisistä materiaaleista, sen lattia antaa vaikutelman valkoisesta hiekkarannasta, jonka kaltevuus edustaa aaltojen törmäämistä ja yhteensulautumista. Pääkaupan kahvilabaarissa seiniä on koristeltu kirkkailla lasitiileillä. Kun auringonvalo osuu näihin lohkoihin, se luo illuusion auringonpaisteesta, joka heijastuu mereltä harmonisesti ja Phuketin identiteettiä ja auraa esittelevä nykyaikainen. Myymälän tuotteet voidaan jakaa 4 pääluokkaan: muoti-, askartelu-, kylpylä- ja tuoksutuotteet sekä valmisruoka- ja kahvikahvila.

Korostetut tuotteet Good Goodin Phuketin konseptimyymälässä ovat seuraavat:

  1. Batik kokoelma sisältää valmisvaatteita ja laukkuja, jotka on valmistanut Saloma Community Enterprise Su-ngai Kolokin alueella Narathiwatin maakunnassa. Batiikkikankaan näyttävät kuviot ja värit on luotu käsin piirtäen kynttilöitä, arvostettua ja erottuvaa alkuperäiskansojen viisautta.
  2. Koralli kokoelma esittelee aidon korallin ihania sävyjä ja kuvioita valmiisiin vaatteisiin, jotka sopivat rentoon tunnelmaan.
  3. Toei Panan (Pandanus) kudotut kassit on valmistanut Toei Panan Community Enterprise Ban Du Hunissa Trangin maakunnassa. Etelä-Thaimaasta kotoisin olevasta kasvista. pusseja on eri muodoissa. Kala-aiheiset pussit ovat yksilöllinen muotoilu, joka on suunniteltu erityisesti Good Goods in Phuketissa.
  4. Good Goods x ISSUE Special Collaboration Collection sen on suunnitellut Roj-Bhubawit Kritpholnara, legendaarinen suunnittelija, joka perusti ISSUE:n, Thaimaan johtavan muotibrändin. Mallisto sisältää vaatteita, laukkuja ja asusteita, jotka ovat saaneet vaikutteita ”Rajakanya Crown Flower (Dok Rak) Fabric Pattern” -kankaasta, hänen kuninkaallisen korkeutensa prinsessa Sirivannavari Nariratana Rajakanyan antamasta kuninkaallisesta kangaskuviosta sekä Good Goodsin norsulogosta.
  5. Kalastusverkkokassit valmistetaan käsin merikalastusverkoista, pyyntiverkoista ja köysistä Chiang Main asukkaat. Laukut ovat vahvoja, joustavia ja värikkäitä.
  6. Kahvila-alue palvelee suosittuja ruokalistoja, kuten "Cha Thai" ja "Cha Thai Ice Cream", jotka on valmistettu vahvasta Ceylon-teen mausta, ja "Mak Prao" juoma, joka on valmistettu Chiang Rain metsää suojelevasta kahvista, Bhu Chee Deunista, sekoitettuna vastapuristettuun, tuoksuvaan, makeaan kookosveteen.

Lisäksi myymälässä on toimintaa, kuten räätälöityjen laukkujen koristelu Autistic Thai Foundationin erikoistaiteilijoiden luomilla kirjaimilla, thai-teen valmistus ja maistaminen sekä latte-taideteos.

Kampanjat uuden myymälän avajaisten kunniaksi: Kampanjat ovat voimassa tästä päivästä 31 asti Good Goods Storessa, Central Phuket Floresta -ostoskeskuksessa, Floor G, Hug Thai Zone.

  1. Saat ilmaisen* Good Goods -ostoskassin, kun käytät vähintään 1,000 XNUMX bahtia.
  2. Saat ilmaisen* kudotun pussin (koko L) tunnustuksena vammaisille ja 22 unssin Cha Thaita, kun käytät vähintään 3,500 XNUMX bahtia.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.