FUSION HOTEL GROUP JULKAISI FUSION SUITES -Brändinsä THAIMAASSA

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaa (13. maaliskuuta 2024) – Fusion Hotel Group, täysin integroitu elämäntapa-vieraanvaraisuusyritys, julkistaa ensimmäisen Fusion Suites -kiinteistönsä Thaimaassa.

Fusion Suites -brändinsä alla sijaitseva Phuket on jännittävä virstanpylväs Kaakkois-Aasian tärkeimpien rantakohteiden joukossa. Kiinteistön avaaminen on osa konsernin kunnianhimoista suunnitelmaa laajentaa majoitushyvinvointikonseptejaan alueella.

Fusionin tuotemerkkiportfolioon kuuluu lomakohteita ja kaupunkikeskuksia parhaissa kohteissa, kuten Cam Ranhissa, Da Nangissa, Saigonissa, Vung Taussa ja Ho Tramissä. Fusion Suites -tarjous on suunniteltu kohdistamaan vuosituhannen ikääntymiseen pyrkiville matkailijoille, jotka etsivät elämäntapamajoitusta ja haluavat olla yhteydessä ja tutustua ympäröivään kohteeseen.

"Olemme iloisia voidessamme laajentaa Fusionin Kaakkois-Aasiaan ja Thaimaan tärkeimpään matkailukohteeseen", sanoo David Roberts, Fusion Hotel Groupin operatiivinen johtaja. David lisäsi: "Fusionin visiona on luoda todella ainutlaatuisia majoitustuotteita, jotka keskittyvät hyvinvointiin ja erittäin henkilökohtaisiin vierailijakokemuksiin ja luovat nämä kokemukset paikalliselle kohteelle ja matkailijalle".

Fusionin uusin lisäys sijaitsee maan suurimmalla saarella ja tarjoaa 141 huonetta ja sviittiä. Fusion Suites Phuket Patong yhdistää thaimaalaisen charmin ja kulttuurin aasialaisvaikutteiseen portugalilaiseen designiin luonnollisessa ympäristössä. Majoituspaikassa on 5 tähden palvelut, useita uima-altaita ja lippulaivakylpylä.

Fusion Suites Phuket Patong erottuu trooppisesta rinteestä, josta on näkymät Andamaanienmerelle ja Patong Beachille, joten se on hiljainen pakopaikka, josta on kauniit näkymät ja joitain saaren parhaista auringonlaskuista. Lomakeskus tarjoaa vieraita hemmottelevan Maia Span, räätälöidyn "aamiaisen milloin tahansa ja missä tahansa" -palvelun sekä kattobaarin ja tapasloungen. Lomakeskus on ainutlaatuinen ja erityinen majoituslisä Phuketiin.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.