Vuosittainen Phuket Heroines' Festival Thalangissa on käynnissä – KUVAKIERTO

Phuket -

Vuosittainen Phuket Heroines' Festival Thalangissa on käynnissä. Historialliset esitykset aloittivat festivaalin keskiviikko-iltana 13. maaliskuuta, jolloin juhlitaan "Thalangin voittopäivää".

Phuketin varakuvernööri Sophon Suwannarat johti Thao Thep Krasattrin ja Thao Sri Soonthornin historiallisen esityksen avajaisia ​​"239-vuotispäivänä Thalangin kahden sankarittaren kunniaksi".

Tapahtuman avainhetki on Thao Thep Krasattrin ja Thao Si Soonthornin historiallinen esitys kolmen päivän festivaalin aikana.

Kaksi sankarittarea ja Phuketin esi-isät taistelivat ja uhrasivat itsensä rohkeasti suojellakseen maata, jolla monet esi-isät asuvat edelleen rauhanomaisesti tänään.

On monia muita aktiviteetteja, kuten perinteisiä valo- ja ääniesityksiä nimeltä "The Journey", erilaisten Phuketin tuotteiden ja paikallisten ruokien myynti monine kojuineen ja paljon muuta.

Festivaali järjestetään Thalangin historiallisessa puistossa Baan Reangissa, Thep Krasattrissa, Thalangin alueella klo 5 alkaen huomenna (00. maaliskuuta).th).
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.