Songkran Festival lisää matkailua

LEHDISTÖTIEDOTE:

Songkran-festivaalin on määrä kasvattaa maan matkailutuloja merkittävästi, ja Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) ennustaa yhteensä 24.4 miljardia bahtia viiden päivän lomakaudelta 12.-16. huhtikuuta.

Tänä vuonna festivaalin odotetaan houkuttelevan 510,000 4.29 ulkomaista kävijää ja tekevän 49 miljoonaa kotimaanmatkaa, mikä merkitsee XNUMX prosentin liikevaihdon kasvua edelliseen vuoteen verrattuna.

TAT:n mukaan suuri kohokohta on Maha Songkran World Water Festival 2024, jonka hallitus on käynnistänyt lisätäkseen festivaalin vetovoimaa kansainvälisiin turistiin perinteisten vesiroisketoimintojen avulla. Tapahtumaa, jonka odotetaan houkuttelevan lisää vierailijoita maahan, tuetaan 130 miljoonan bahtin budjetilla, joka on osoitettu matkailu- ja urheilu-, sisä- ja kulttuuriministeriöille valtakunnallisiin juhliin.

Bangkokin odotetaan olevan juhlien keskeinen keskus, joka isännöi tapahtumia Ratchadamnoen Klang Avenuella 11.-15. huhtikuuta ja sen odotetaan tuottavan 3.7 miljardia bahtia 635,590 XNUMX kotimaanmatkasta.

Tämän vuoden Songkran-juhlat jatkuvat huhtikuussa 21 päivän ajan, ja niissä järjestetään 20 erikoisparaatia, joissa esitellään thaimaalaista kulttuuria ja lukuisia julkkiksia. Laaja juhlakausi sisältää Chiang Main varhaiset Songkran-aktiviteetit 1.-15. huhtikuuta ja päättyy "Wan Lai" -festivaaliin Chon Burissa 19.-21. huhtikuuta.

Maaliskuun 10. päivään mennessä Thaimaa on vastaanottanut tänä vuonna 7.4 miljoonaa ulkomaalaista turistia, mikä on tuottanut yli 359 miljardia bahtia, ja Kiina, Malesia ja Venäjä ovat saapuvien vierailijoiden tärkeimpiä lähteitä. Kiinasta, Intiasta, Taiwanista ja Kazakstanista tulevien turistien viisumivapausjärjestelmien sekä kansainvälisten lentojen elpymisen odotetaan lisäävän matkailijamääriä entisestään.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.