Venäläinen mies löydettiin kuolleena kurkkuvikaistuna kannabistilalta Phuketissa, epäillään rikosta

Chalong -

Venäläinen mies löydettiin kuolleena, hänen kurkkunsa oli katkennut ja hänellä oli merkkejä taistelusta ja rikoksesta Chalongissa, Phuketissa.

Majuri Warawut Sensoap Chalongin poliisista kertoi Phuket Expressille, että he saivat ilmoituksen thaimaalaiselta mieheltä, joka oli tunnistettu vain Mr. Buriniksi, 34, autovuokraamo, keskipäivän kello 12 jälkeen keskiviikkona (30. maaliskuuta).th) hirveästä löydöstä.

Burin kertoi Chalongin poliisille, että häneen otti yhteyttä venäläinen nainen, jonka henkilöllisyyttä viranomaiset salasivat. Hän kertoi, että venäläinen mies, joka vuokrasi sedanin Mr. Burinilta, on hänen poikaystävänsä ja oli menettänyt yhteyden häneen kahdeksi päiväksi. Hän pyysi herra Burinia jäljittämään auton GPS-navigaattorilla.

Mr. Burin ja venäläinen nainen löysivät GPS:n avulla kyseisen valkoisen vuokra-sedanin pysäköitynä kaksikerroksisen talon lähelle kukkulalla Soi Sai Nam Yenissä Chalongissa. Sedanin avain löytyi ulkopuolelta sedanin läheltä. Kyseinen talo oli lukittu ja Phuketin lainvalvontaviranomaiset kutsuttiin päästämään laillisesti Chalongin poliisin kuvaamaan kannabistilaksi.

Ainoastaan ​​etunimellään tunnistetun miehen, Venäjän kansalaisen ARTURin, 42, ruumis löydettiin talon lattialta runsaan verenvuodon ja kuolleena. Hänen niskastaan ​​ja ruumiistaan ​​löydettiin monia haavoja. Poliisi uskoi, että hän kuoli vähintään 12 tuntia ennen ruumiinsa löytämistä. Hänen ruumiinsa läheltä löydettiin tappelun merkkejä, ja myös joitakin kannabispuita oli vaurioitunut.

ARTUR oli saapunut Thaimaahan tammikuun 28th tämän vuoden 2024 erityisellä 90 päivän turistiviisumilla Venäjän kansalaisille, joilla on Phuketissa rekisteröity asuinosoite, Phuket Immigrationin mukaan. Hänen viisuminsa oli määrä vanhentua 26. huhtikuuta, majuri Warawut kertoi Phuket Expressille.

Tuntematon thaimaalainen nainen vuokrasi talon, josta herra ARTUR löydettiin kuolleena ulkomaalaiselle poikaystävälleen, vaikka majuri Warawut ei heti paljastanut hänen kansallisuuttaan ja nimeään. Naapurit, jotka pyysivät henkilöllisyytensä salaamista terveydestään huolissaan, kertoivat Chalongin poliisille, että monet ulkomaalaiset kävivät talossa ostamassa ja polttaamassa kannabista. Poliisi etsii nyt henkilöä, jota on kerrottu vain ulkomaalaisena epäiltynä.

Lisätietoja tästä kehitystarinasta voidaan julkaista, kun poliisi paljastaa ne.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.