Phuketin viranomaiset tunkeutuvat Nui Beachille

LEHDISTÖTIEDOTE:

Royal Forest Department (RFD) johtaa useiden virastojen ponnisteluja yksityisen yrityksen tunkeutuman varatun metsämaan takaisin saamiseksi Phuketin Nui Beachillä.
Operaatio on osa laittomien rantarakennusten tehostettua tukahduttamista Thaimaassa, mikä johtui äskettäisestä tapauksesta, jossa sveitsiläinen mies hyökkäsi paikallisen lääkärin kimppuun hänen mielestään yksityisomistuksessa Phuketissa.

 

Viranomaiset havaitsivat, että tontille oli aiemmin annettu purkumääräys tunkeutumisen vuoksi vuosina 2018 ja 2019. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että omistajat ovat palanneet ja estävät jälleen yleisön pääsyn rannalle, jopa perivät sisäänpääsymaksuja.
RFD korosti, että ranta on julkinen maa ja yksityinen rakentaminen on kansallisen metsälain mukaan kiellettyä.

Alueelta on tunnistettu yli 50 rakennusta. Viranomaiset antavat purkuvaroituksia, joiden purkamisaika on 30–45 päivää.

Laiminlyönti johtaa siihen, että hallitus poistaa rakenteet ja perii kaikki niihin liittyvät kulut tunkeilijoilta.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Julkinen pääsy Phuketin Laem Nga Beachille on palautettu sen jälkeen, kun provinssin viranomaiset ja Cape Nga Development Co pääsivät yhteisymmärrykseen. 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.