Thaimaan siviili-ilmailutoimisto käynnistää lisälennot Songkran Festivalille

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan siviili-ilmailutoimisto (CAAT) on ilmoittanut lisäävänsä 38 uutta lentoa pyrkiäkseen ratkaisemaan korkeita lentolippujen hintoja ja parantamaan matkustuskokemusta Songkran-festivaalin aikana.

CAAT:n apulaisjohtaja Sarun Benjaniratin paljastama muutos on vastaus liikenneministeri Suriya Jungrungreangkitin kehotukseen ryhtyä välittömiin toimenpiteisiin matkustajien auttamiseksi tänä ruuhka-aikana. Maaliskuun 12. päivästä alkaen nämä lennot kuuden eri lentoyhtiön tukemana tarjoavat yhteensä 104 erikoismatkaa, jotka tarjoavat 17,874 XNUMX lisäpaikkaa lomakaudelle.

Nämä lisälennot, jotka on suunniteltu 11.–12. huhtikuuta ja 15.–16. huhtikuuta, yhdistävät matkustajat suurille alueellisille lentoasemille, kuten Phuket, Chiang Maihin, Samuihin, Ubon Ratchathaniin, Udon Thaniin ja Khon Kaeniin. Aikataulu on sama kuin hallituksen äskettäinen päätös pidentää Songkran-lomaa viideksi päiväksi 12. - 16. huhtikuuta, mikä mahdollistaa thaimaalaisen uudenvuoden pidennetyn juhlimisen. Jotta matkustaminen olisi helpompaa, lentoyhtiöt tarjoavat jopa 20 %:n alennuksen näiden erikoislentojen lipuista, jotka voivat sisältää lähtö- ja saapumisaikoja vähemmän tyypillisinä aikoina, kuten aikaisin aamulla tai myöhään illalla.

Aloite on tulosta Department of Airports, Airports of Thailand (AOT) ja Aeronautical Radio of Thailandin yhteistyöstä. Kolme virastoa pyrkivät pidentämään lentoasemien aukioloaikoja ja lisäämään henkilöstöä vastaamaan odotettavissa olevaan matkustajaliikenteen kasvuun ja varmistamaan sujuvan toiminnan.

CAAT on myös ohjeistanut matkustajia suunnittelemaan matkansa etukäteen ja tutkimaan erilaisia ​​varausvaihtoehtoja löytääkseen parhaat hinnat. Viranomainen suosittelee lippujen ostamista suoraan lentoyhtiöiden verkkosivujen kautta ja huomioi suoran yhteydenpidon edut liikenteenharjoittajien kanssa mahdollisissa matkojen mukauttamis- tai korvaustarpeissa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.