Kaksikymmentäyhdeksän merikilpikonnan vauvaa kuoriutuu Phang Nga Beachillä

Phang Nga -

29 nahkakilpikonnan poikasta kuoriutui rannalla ja suuntasi mereen Thaimaan Mueangin alueella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että viime viikonloppuna 29 nahkakilpikonnan poikasta kuoriutui pesästä Tha Rai Beachillä.

Kilpikonnavauvat ryntäsivät sitten uuteen kotiinsa meressä.

Kytkimessä olevista munista 35 ei kuitenkaan kuoriutunut ja kaksi merikilpikonnan poikasta löydettiin valitettavasti kuolleena pesästä. Nahkakilpikonnaemo oli muninut munansa tammikuussa aiemmin tänä vuonna.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.