Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat viime viikolta: Thaimaan ja filippiiniläisten transsukupuolisten tappelu Bangkokissa ja paljon muuta

 

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN National -joukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta, maanantaista 4. maaliskuuta, sunnuntaihin 10. maaliskuuta 2024.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

  1. Muang Nakhon Ratchasiman poliisit saivat ammuskeluilmoituksen Center Point -hotellin edessä terminaalissa 21 Korat, Nakhon Ratchasima, mikä johti yhteen loukkaantumiseen.

Monet luulivat, että kyseessä oli samanlainen tapaus, joka tapahtui 8. helmikuuta 2020, kun sotilas riehui ja ampui ihmisiä terminaalissa 21 Korat. Seurauksena oli 30 loukkaantumista ja 58 loukkaantumista.

2. Metropolitan Police Division 5:n komentaja piti lehdistötilaisuuden koskien viimeaikaista konfliktia thaimaalaisten ja filippiiniläisten transsukupuolisten välillä osoitteessa Soi Sukhumvit 11, Watthana, Bangkok.

Tapauksella ei ollut mitään tekemistä Thaimaan ja Filippiinien virallisten suhteiden kanssa, ja asiat osoitettiin Filippiinien Thaimaan-suurlähettiläälle yhteisymmärryksen vuoksi.

3. Trangin kaupungin poliisi otti kiinni vain Straumanniksi tunnistetun miehen, 60-vuotiaan Sveitsin kansalaisen, väitetyn hyökkäyksen rouva Natchanan Khickkhamia, 58-vuotiasta thaimaalaista naista, vastaan ​​Trang Cityn supermarketissa.

Hän on vangittuna oikeudessa ja häntä on kielletty poistumasta Thaimaasta.

Tämä tapaus on järkyttänyt Thaimaata ja aiheuttanut vihaa.

4. Thaimaan kauppakamarin yliopiston (UTCC) presidentti Thanawat Phonwichai paljasti julkisesti odotetun menosumman Maha Songkran World Water Festival 2024 -festivaalin aikana 1.–21. huhtikuuta, ja sen arvioitu kokonaismäärä on 130 miljardia bahtia.

Sanga Ruangwattanakul, Khaosan Business Associationin puheenjohtaja, paljasti julkisesti valmistautumisen tulevaan World Songkran Festival 2024 -tapahtumaan Khaosan Roadilla, Bangkokissa 13.-15. huhtikuuta.

Valmistaudu kastumaan!

5. Thaimaan kansallinen media raportoi sen jälkeen, kun neiti Paetongtarn Shinawatra paljasti julkisesti Thaksin Shinawatran matkareitin 14.-16. maaliskuuta hänen kotikaupunkiinsa Chiang Maihin.

Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan tämä vierailu Chiang Maihin on hänen ensimmäinen kerta 17 vuoden ajan ulkomailla pakolaisena.

Siinä kaikki tälle viikolle, ole turvassa!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.