Kolme Kiinan kansalaista pidätettiin laittomasta työskentelystä Patongin rakennustyömaalla

Patong -

Kolme Kiinan kansalaista pidätettiin sen jälkeen, kun heidät löydettiin laittomasti työskentelevän rakennustyömaalla Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät viime viikonloppuna kolme kiinalaista miestä, jotka tunnistettiin vain Wangiksi, 59, Huangiksi, 37 ja Huangiksi, 68. Heidät pidätettiin rakennustyömaalla. Muean Ngern Road Patongissa.

Heidät vietiin Patongin poliisiasemalle. Wang joutuu syytteeseen ulkomaalaisten palkkaamisesta, joilla ei ole työlupia. Kahta Huangia syytetään työskentelystä ilman laillista lupaa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Phuketissa on pidätetty 33 ulkomaalaista sen jälkeen, kun thaimaalaista mediaa hallitsi sveitsiläinen ulkomaalainen viruksen väitetty potkiminen viime viikolla.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.