Thaimaan muslimit aloittavat Ramadanin tänään

Kansallinen -

Thaimaan muslimit aloittavat ramadanin, pyhän paaston kuukauden, viettämisen tiistaina 12. maaliskuuta 2024 Chularajmontrin toimiston ilmoittamana.

Ramadania, islamilaisen kalenterin yhdeksättä kuukautta, viettävät muslimit ympäri maailmaa. Se on hengellisen pohdiskelun, itsekuria ja paastoamisen aikaa aamunkoitosta iltaan. Tämän pyhän kuukauden aikana muslimit keskittyvät rukoukseen, hyväntekeväisyyteen ja maallisista nautinnoista pidättäytymiseen vahvistaakseen yhteyttään Jumalaan.

Chularajmontrin virasto on määrittänyt havainnon viralliseksi alkamispäiväksi 12.

Pattaya News toivottaa muslimilukijoillemme Thaimaassa ja ympäri maailmaa siunattua ramadania!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.