Phuket Beachin sisäänkäynti avattiin uudelleen paikallisten mielenosoitusten jälkeen

LEHDISTÖTIEDOTE:

Yleinen pääsy Phuketin Laem Nga Beachille on palautettu sen jälkeen, kun provinssin viranomaiset ja Cape Nga Development Co pääsivät yhteisymmärrykseen. Aiemmin suljettu yleinen tie, joka johtaa rannalle, avattiin uudelleen sunnuntaina (10. maaliskuuta) sulkemisesta aiheutuneen julkisen kohun seurauksena.

Phuketin kuvernööri Sophon Suwannarat ilmoitti avaamisesta uudelleen ja pani merkille onnistuneet neuvottelut, jotka käsittelivät yleisön huolenaiheita pääsystä suositulle rannalle Ratsadan alaosassa. Sopimuksessa määrätään tien jatkuvasta julkisesta käytöstä, kun paikallisviranomaiset ottavat vastuun tien turvallisuuden ja siisteyden ylläpitämisestä.

Kiista keskittyi yleiseen tiehen, jonka maaseututievirasto rakensi vuonna 1994. Myöhemmin omistusoikeus siirtyi Ratsadan kuntayhtymälle. Cape Nga Development Co:n kehitysprojekti johti kuitenkin tien osittaiseen sulkemiseen, mikä rajoitti suuresti yleisön pääsyä rannalle.

Kun kuvernööri Sophon palasi ITB Berlinistä, arvostetuilta matkailumessuilta Saksassa, sisäministeri Auntin Chanvirakulin käskyn mukaisesti varmisti, että tilanteeseen oli puututtu asianmukaisesti hänen sijaistensa ja kaikkien asiaan liittyvien yksiköiden kautta.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.