Myanmarin mies pidätettiin väitetysti laittomasta työskentelystä kannabisliikkeessä Patongissa

Patong -

Myanmarilainen mies pidätettiin sen jälkeen, kun hänet löydettiin töissä kannabiskaupassa ja myyvän sähkösavukkeita Patongissa.

Phuketin maakunnan poliisi kertoi Phuket Expressille, että aiemmin tällä viikolla Phuketin maakunnan kansanterveysvirasto ilmoitti heille, että ulkomaalainen oli löydetty työskentelemässä kannabiskaupasta.

Poliisi tarkasti Patongin Dragon Marketin tunnistamattoman kannabiskaupan. Mr. Kaung, ei sukunimeä julkistettu, 22, Myanmarin kansalainen, löydettiin työskentelevän tiskillä liikkeen sisällä. Hän ei kyennyt esittämään laillista asiakirjaa tai lisenssiä valvottujen yrttien (kannabiksen silmujen) myyntiin tai laillista työlupaa. Hän myönsi poliisille myös myyneensä sähkösavukkeita kaupassa.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle lisätoimia varten. Phuket Express lisää, että on tärkeää huomioida, että ulkomaalaisille ei ole tarjolla työlupia ja viisumeita myyjien työskentelyyn kauppojen edessä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Phuketissa on pidätetty 33 ulkomaalaista sen jälkeen, kun thaimaalaista mediaa hallitsi sveitsiläinen ulkomaalainen viruksen väitetty potkiminen viime viikolla.

Kolme Kiinan kansalaista pidätettiin sen jälkeen, kun heidät löydettiin laittomasti työskentelevän rakennustyömaalla Patongissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.