Mies pidätettiin Patongin viihdepaikalla, jonka väitettiin avatuksi ilman lupaa

Patong -

Mies pidätettiin viihdepaikalla Bangla Roadilla Patongissa, jonka väitetään avautuneen ilman laillista lupaa maanantain (11. maaliskuuta) ratsian jälkeen.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että kello 11 he tekivät ratsian tuntemattomaan yökerhoon Soi Gon Sossa Bangla Roadilla. Asiakkaita löydettiin myös yökerhosta.

Herra Pakapumin, sukunimeä ei julkistettu, esiteltiin omistajana. Hän ei kyennyt esittämään viihdepaikan laillista lisenssiä. Hän myönsi poliisille, että yökerho oli ollut avoinna tämän vuoden alusta ilman laillista lupaa.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle lisätoimia varten.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.