Leatherback merikilpikonna munii Phuket Landmark Beachillä – Video

Thalang –

Nahkaselkäisen merikilpikonnan äiti muni munia rannalla lähellä Phuketin kansainvälistä lentokenttää maanantaina (11. maaliskuuta)th).

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että kyseisenä päivänä kello 6 Mai Khaon osapiirin paikalliset ilmoittivat heille, että he olivat löytäneet munivan merikilpikonnaemon jäljet. Mai Khao Beachillä lentokoneen tarkkailun maamerkkialueella.

DMCR saapui rannalle löytääkseen 190 senttimetriä leveän merikilpikonnaemon jälkiä. Pesän sisällä oli nahkakilpikonnan munia.

Alueella ei ollut meriveden tai huonon sään vaikutusta ja pesää suojellaan ja valvotaan, kunnes munat kuoriutuvat viranomaisten toimesta. Munien määrää ei laskettu. DMCR:n mukaan merikilpikonnien poikasten pitäisi kuoriutua noin 60 päivässä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Nahkaselkäinen merikilpikonna munii rannalla Thalangissa, joka on tämän vuoden ensimmäinen nahkakilpikonnan pesä Phuketissa.

Toinen nahkakilpikonna munii Thalangin rannalle, joka on Phuketin toinen nahkakilpikonnan pesä tänä vuonna.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.