Kiinalainen mies pidätettiin Phuketin lentokentällä, koska hänen väitetään jättäneen palkkaa työntekijälle

Phuket -

Kiinalainen mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, kun hänen väitettiin jättäneen maksamatta työntekijälleen Patongissa.

Phuket Immigration kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät tällä viikolla etsintäkuulutetun, 49-vuotiaan kiinalaisen miehen, hänet pidätettiin lentokentän International Departures Terminalissa hänen yrittäessään lähteä Phuketista.

Häntä syytetään siitä, ettei hän ole maksanut palkkaa työntekijälle ja rikkonut Thaimaan työlakeja. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle lisätoimia varten. Phuket Express huomautti, että Phuket Immigration ei julkistanut hänen nimeään tai lisätietoja Patongin tapauksesta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.