Brittimies pidätettiin diatsepamin kanssa Karonissa

Karon –

Brittimies pidätettiin, kun hänet löydettiin laittomasti hallussaan diatsepamia Karonista.

Karonin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he perustivat aiemmin tällä viikolla rutiinitarkastuspisteen Nong Harn -järven eteen. He pysäyttivät taksiauton ja ulkomaalaisen miehen, joka myöhemmin tunnistettiin vain Mr. Thomasiksi, 27, Britannian kansalaiseksi, joka poliisin mukaan näytti epäilyttävältä odottaessaan taksissa.

Karonin poliisi ei paljastanut erityisesti, mikä sai Thomasin näyttämään epäilyttävältä, mutta The Phuket Express huomauttaa, että satunnaiset huumeiden tai laittomien aineiden testit ovat laillisia Thaimaassa.

He tutkivat hänet ja löysivät hänestä yhden Diazepam-pillerin. Hänet vietiin Karonin poliisiasemalle syytteeseen luokan 4 huumeen (diatsepaami) laittomasta hallussapidosta. Phuket Express totesi, että diatsepaamia käytetään joskus lievittämään ahdistuksen ja alkoholin vieroitusoireita.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Phuketissa on pidätetty 33 ulkomaalaista sen jälkeen, kun thaimaalaista mediaa hallitsi sveitsiläinen ulkomaalainen viruksen väitetty potkiminen viime viikolla.

Kolme Kiinan kansalaista pidätettiin sen jälkeen, kun heidät löydettiin laittomasti työskentelevän rakennustyömaalla Patongissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.