Amerikkalaisen miehen väitetään pahoinpidelleen raskaana olevaa hevosta Phuketissa

Thalang –

18-vuotiaan amerikkalaisen miehen epäillään hyväksikäyttäneen raskaana olevaa hevosta Thalangissa.

Thalangin poliisilaitos kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitti tapauksesta sunnuntaina (50. maaliskuuta) Paklokista kotoisin oleva tallin pitäjä, joka tunnistettiin vain Mr. Chatcharotiksi, 10. Hän kertoi poliisille, että hän teki sinä päivänä klo 4 rutiininomaisen terveystarkastuksen 00-vuotiaalle raskaana olevalle naarashevoselle tallissa Soi Bang Saissa Paklokin osavaltiossa.

Hevosen tila hälytti tallinpitäjän, joka huomasi heti, että hevonen oli joutunut ilmeiseen seksuaaliseen hyväksikäyttöön kunnon ja stressitason perusteella. Hän tarkisti tallissa CCTV-materiaalia ja huomasi hämmästyksensä tallilta löydetyn ulkomaalaisen miehen. Mies näkyy CCTV:ssä käyttävän hevosta seksuaalisesti hyväksi kädellä. Videot tapahtumasta julkaistiin verkossa useille eläinsuojeluryhmille, joissa se levisi välittömästi viruksen leviämiseen. Phuket Express on kuitenkin päättänyt olla jakamatta tätä materiaalia, koska se kuvaa eläinten seksuaalista hyväksikäyttöä ja voi järkyttää monia lukijoita.

Poliisi tunnisti myöhemmin epäillyn vain Mr. Stepheniksi, 18, Yhdysvaltain kansalaiseksi. Häneen on otettu yhteyttä, jotta hän antautuisi ja puhuisi Phuketin poliisin kanssa järkyttävästä tapauksesta. Ei ollut heti selvää, oliko Stephen ex-patti vai turisti.

Lisätietoja tästä kehitystarinasta voidaan julkaista, kun poliisi paljastaa ne.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.