Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: vähintään 33 ulkomaalaista pidätettiin ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain suosituimmat paikalliset tarinat Phuketissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 4. maaliskuuta sunnuntaihin 10. maaliskuuta 2024.

  1. Yli 500 paikallista asukasta kokoontui Ya Mu Beachille Phuketissa osoittamaan mieltään Sveitsin kansalaista, herra Davidia vastaan, jonka väitetään potkineen naislääkäriä.

Jotkut mielenosoittajista väittivät myös, että Davidilla oli aiempia ongelmia ja ongelmia naapureiden ja paikallisten kanssa paljon ennen tämän äskettäisen tapauksen johtamista.

2. Yamu Beachille tunkeutuneen huvilan portaat, jossa sveitsiläinen ulkomaalainen väitettiin potkineen thaimaalaista lääkäriä virustartunnassa, purettiin.

Luksushuvilahankkeen omistaja puristi kaivurin avulla huvilan portaat ja eräitä rantaan tunkeutuneita rakenteita huvila-alueella.

3. Thanakorn Wangboonkongchana, Yhdistyneiden Kansakuntien varajohtaja, paljasti julkisesti vieraillessaan Phuketissa viime viikolla tarkastaakseen ja kerätäkseen tietoja väitetystä ulkomaisista mafiaryhmistä alueella.

Varapääministeri ja sisäministeri Anutin Charnvirakul lisäsi, että minkä tahansa vaikutusvaltaisen henkilön, jolla on huono vaikutus, Thaimaan kansalainen tai ei, on lähdettävä, jos he eivät noudata lakia ja heillä ei ole hyviä aikomuksia.

4. Sveitsiläinen ulkomaalainen Phuketissa, joka oli viruksen aiheuttaman väitetyn potkimistapahtuman keskellä, on vapautettu, mutta häntä kielletään työskentelemästä ja lähtemästä Thaimaasta.

Phuket Immigration on hyväksynyt 30 päivän takuita. Takuu on kuitenkin ehdollinen.

5. Mr. Sophon Suwannarat, Phuketin kuvernööri, piti lehdistötilaisuuden koskien sveitsiläisen ulkomaalaisen Davidin tapauksen etenemistä. Hän väitti hyökänneen thaimaalaisen naislääkärin kimppuun.

Varapääministeri Anutin Charnvirakul antoi kiireellisen käskyn Phuketin kuvernöörille palata Thaimaahan, joka kuulemma osallistui matkailutapahtumaan Saksassa.

6. Phuketissa on pidätetty 33 ulkomaalaista sen jälkeen, kun thaimaalaista mediaa hallitsi sveitsiläinen ulkomaalainen viruksen väitetty potkiminen viime viikolla.

Phuketin poliisipäällikön mukaan ulkomaista mafiaa ei kuitenkaan löytynyt.

Siinä se tälle viikolle. Ole turvassa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.