Phuketin viranomaiset peruuttavat Elephant Foundation -lisenssin sen jälkeen, kun sveitsiläisen ulkomaalaisen väitetään hyökänneen thaimaalaista naista vastaan

LEHDISTÖTIEDOTE:

Phuketin viranomaiset aikovat peruuttaa lisenssin Sveitsin kansalaisen Urs Fehrin omistamalta norsusäätiöltä sen jälkeen kun hän oli pahoinpidellyt thaimaalaista naista rannalla. Kuvernööri Sophon Suwannaratin vahvistama toiminta pahentaa oikeudellisia ongelmia Fehrille, joka on myös menettänyt ampuma-aselupansa.

Green Elephant Sanctuary Parkiin yhdistetty ja osoitteensa jakava Fehr's Green Elephant Wildlife Foundation perustettiin joulukuussa 2021, ja sen julistettu tarkoitus on hoitaa loukkaantuneita norsuja. Silti sen yhteys pyhäköön, jossa asuu 14 norsua, ja sen toiminta ovat herättäneet virallista huomiota.

Tämä tukahduttaminen seurasi tapausta, jossa Fehr väitetysti hyökkäsi tohtori Thandao Chandamin kimppuun lähellä hänen huvilaansa Yamu Beachillä. Fehr joutui syytteeseen pahoinpitelystä, mutta väitti, että kaikki yhteydenotot olivat tahattomia. Tilannetta vaikeuttaa entisestään laiton rakentaminen rannalla, mikä lisää kerroksia käynnissä olevaan kiistaan.

Phuketin viranomaiset eivät vastaa vain Fehrin epäillyn pahoinpitelyn aiheuttamiin välittömiin huolenaiheisiin, vaan myös käynnistävät kattavan selvityksen hänen taloudellisista toimistaan ​​ja säätiön toiminnasta. Special Investigation Department aikoo tutkia edelleen Fehrin pankkitilejä sääntöjenvastaisten rahoitustapahtumien varalta.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

Sveitsiläinen ulkomaalainen Phuketissa, joka oli viruksen aiheuttaman väitetyn potkimistapahtuman keskellä, on vapautettu, mutta häntä kielletään työskentelemästä ja lähtemästä Thaimaasta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.