Kaksi oleskeluajan ylittävää venäläistä pidätettiin Wichitissä

Wichit –

Kaksi venäläistä pidätettiin Wichitissä 35 päivän oleskelun ylittymisestä.

Wichitin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät aiemmin tällä viikolla 26-vuotiaan venäläisen miehen ja 22-vuotiaan venäläisen naisen talosta Wichitissä. Heistä molemmista löydettiin 35 päivää ylijäämää. Heidät vietiin Wichitin poliisiasemalle syytteeseen oleskelun ylittämisestä.

Thaimaan poliisi ei julkaissut Phuket Expressille tarkempia yksityiskohtia parista tai siitä, miten heidät löydettiin.

Phuketin poliisi ryhtyy äskettäin ankariin laittomasti työskenteleviin ja oleskeluajan ylittäviin ulkomaalaisiin sveitsiläisen ulkomaalaisen virustapauksen jälkeen. Katso muita aiheeseen liittyviä tarinoita alla olevista linkeistä:

Sveitsiläinen ulkomaalainen Phuketissa, joka oli viruksen aiheuttaman väitetyn potkimistapahtuman keskellä, on vapautettu, mutta häntä kielletään työskentelemästä ja lähtemästä Thaimaasta.

Thanakorn Wangboonkongchana, Yhdistyneiden Kansakuntien varajohtaja, paljasti julkisesti vieraillessaan Phuketissa viime viikolla tarkastaakseen ja kerätäkseen tietoja väitetystä ulkomaisista mafiaryhmistä alueella.

Kaksi väitettyä venäläistä prostituoitua pidätettiin Patongissa pistoleikkauksen jälkeen.

Kolme venäläistä pidätettiin ajoneuvovuokraamossa Cherng Talayssa työluparikosten vuoksi.

Romanialainen mies pidätettiin Patongissa, kun hänet löydettiin väitetysti myymästä matkapaketteja.

Phuketin oleskelun ylittymiseen liittyvä tapaus: Australialainen mies pidätettiin, kun hän oli paennut sairaalasta.

Venäläinen mies pidätettiin väitetystä työskentelystä rahanvaihtopisteessä Thalangissa.

Kazakstanin nainen pidätettiin Mai Khaon osa-alueella, kun hänen epäillään olevan laiton taksinkuljettaja.

Ruotsalainen mies pidätettiin, kun hänet löydettiin väitetysti työskentelevän baarissa Karonissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.