Venäläinen mies pidätettiin väitetysti laittomasta työskentelystä kannabiskaupassa Wichitissä

Wichit –

Venäläinen mies pidätettiin sen jälkeen, kun hänet löydettiin työskentelevän kannabisliikkeestä Wichitissä.

Wichitin poliisi kertoi Phuket Expressille, että aiemmin tänä viikonloppuna he pidättivät epäillyn, joka oli vain herra Denis, 34, Venäjän kansalainen, kannabiskaupassa Wichitissä, Mueang Phuketissa.

Hänellä on laillinen työlupa, mutta se ei antanut hänelle mahdollisuutta olla erityisesti myyjä. Wichitin poliisi ei paljastanut, mikä hänen työluvansa työnkuva tarkalleen on.

Hänet vietiin Wichitin poliisiasemalle syytteeseen luvattomasta työstä. Phuket Express lisää, että on tärkeää huomioida, että ulkomaalaisille ei ole tarjolla työlupia ja viisumeita myyjien työskentelyyn kauppojen edessä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.