Venäjän ja Valko-Venäjän kansalaisia ​​pidätettiin laittomasta työskentelystä Chalong Companyssa

Chalong -

Venäjän ja Valko-Venäjän kansalainen pidätettiin väitetysti laittomasta työskentelystä Chalongin yrityksessä.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he tarkastivat viime viikonloppuna tuntemattoman yrityksen Chalongissa. Yrityksestä löydettiin töissä 38-vuotias venäläinen ja 26-vuotias valkovenäläinen nainen.

He eivät pystyneet esittämään laillisia työlupia virkamiehille. Heidät vietiin Chalongin poliisiasemalle syytteeseen työskentelystä ilman laillista lupaa.

Phuketin poliisi on äskettäin tukahduttanut laittomasti työskenteleviä ulkomaalaisia ​​sveitsiläisen ulkomaalaisen viruksen seurauksena. Katso muut aiheeseen liittyvät tarinat alla olevista linkeistä:

Sveitsiläinen ulkomaalainen Phuketissa, joka oli viruksen aiheuttaman väitetyn potkimistapahtuman keskellä, on vapautettu, mutta häntä kielletään työskentelemästä ja lähtemästä Thaimaasta.

Thanakorn Wangboonkongchana, Yhdistyneiden Kansakuntien varajohtaja, paljasti julkisesti vieraillessaan Phuketissa viime viikolla tarkastaakseen ja kerätäkseen tietoja väitetystä ulkomaisista mafiaryhmistä alueella.

Kaksi väitettyä venäläistä prostituoitua pidätettiin Patongissa pistoleikkauksen jälkeen.

Kolme venäläistä pidätettiin ajoneuvovuokraamossa Cherng Talayssa työluparikosten vuoksi.

Romanialainen mies pidätettiin Patongissa, kun hänet löydettiin väitetysti myymästä matkapaketteja.

Phuketin oleskelun ylittymiseen liittyvä tapaus: Australialainen mies pidätettiin, kun hän oli paennut sairaalasta.

Venäläinen mies pidätettiin väitetystä työskentelystä rahanvaihtopisteessä Thalangissa.

Kazakstanin nainen pidätettiin Mai Khaon osa-alueella, kun hänen epäillään olevan laiton taksinkuljettaja.

Ruotsalainen mies pidätettiin, kun hänet löydettiin väitetysti työskentelevän baarissa Karonissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.