Yli 30 ulkomaalaista, jotka osallistuivat erilaisiin laittomiin toimiin, pidätettiin Phuketissa viime viikolla tukahdutuksen jatkuessa

Phuket -

Phuketissa on pidätetty 33 ulkomaalaista sen jälkeen, kun thaimaalaista mediaa hallitsi sveitsiläinen ulkomaalainen viruksen väitetty potkiminen viime viikolla. Phuketin poliisipäällikön mukaan ulkomaista mafiaa ei kuitenkaan löytynyt.

Edellinen tarinamme:

Sveitsiläinen ulkomaalainen Phuketissa, joka oli viruksen aiheuttaman väitetyn potkimistapahtuman keskellä, on vapautettu, mutta häntä kielletään työskentelemästä ja lähtemästä Thaimaasta.

Nyt päivitykseen:

Phuketin provinssin poliisin komentaja kenraalimajuri Lertsin Sukhum kertoi Phuket Expressille, että poliisi torjuu intensiivisesti ulkomaalaisia, jotka rikkovat Thaimaan lakeja saarella. Viime vuoden lokakuusta 2023 tähän asti, eli noin neljä kuukautta, poliisi on pidättänyt yhteensä 360 ulkomaalaista erilaisista laittomista käytöksistä ja toimista.

Poliisi on pidättänyt 33 ulkomaalaista vain noin viikossa sen jälkeen, kun sveitsiläinen ulkomaalainen väitetyssä potkaisutapauksessa levisi virukseen. Kenraalimajuri Lertsinin mukaan poliisi ei kuitenkaan ole vielä löytänyt todisteita niin sanotusta ulkomaisesta mafiasta, joka olisi ohjannut monia yrityksiä ja toimialoja.

Vastauksena joidenkin alojen kritiikkiin, jonka mukaan Phuket oli kohdellut ulkomaalaisia ​​ja syrjinyt heitä, poliisi on sanonut, että näin ei ole ja että painopiste on vain lakien rikkojiin, kuten laittomaan työskentelyyn, oleskeluajan ylittämiseen, tappeluihin ja muiden uhkaamiseen. , tai käyttänyt laittomia huumeita, ja että valtaosalla Thaimaan lakeja noudattavista ja kunnioittavista ulkomaalaisista ei ollut mitään syytä olla huolissaan.

Thaimaan poliisi on myös sanonut, että laki on tasa-arvoinen kaikille ja myös lakia rikkoneet thaimaalaiset joutuvat vastuuseen.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Thanakorn Wangboonkongchana, Yhdistyneiden Kansakuntien varajohtaja, paljasti julkisesti vieraillessaan Phuketissa viime viikolla tarkastaakseen ja kerätäkseen tietoja väitetystä ulkomaisista mafiaryhmistä alueella.

Kaksi väitettyä venäläistä prostituoitua pidätettiin Patongissa pistoleikkauksen jälkeen.

Kolme venäläistä pidätettiin ajoneuvovuokraamossa Cherng Talayssa työluparikosten vuoksi.

Romanialainen mies pidätettiin Patongissa, kun hänet löydettiin väitetysti myymästä matkapaketteja.

Phuketin oleskelun ylittymiseen liittyvä tapaus: Australialainen mies pidätettiin, kun hän oli paennut sairaalasta.

Venäläinen mies pidätettiin väitetystä työskentelystä rahanvaihtopisteessä Thalangissa.

Kazakstanin nainen pidätettiin Mai Khaon osa-alueella, kun hänen epäillään olevan laiton taksinkuljettaja.

Ruotsalainen mies pidätettiin, kun hänet löydettiin väitetysti työskentelevän baarissa Karonissa.

Tšekkiläinen mies pidätettiin Patongissa, kun hänet löydettiin laittomasti saapuvan Thaimaahan.

Mr. Sophon Suwannarat, Phuketin kuvernööri, piti lehdistötilaisuuden koskien sveitsiläisen ulkomaalaisen Davidin tapauksen etenemistä. Hän väitti hyökänneen thaimaalaisen naislääkärin kimppuun.

Venäläinen nainen pidätettiin käärmetilalla Wichitissä, kun hänet löydettiin väitetysti työskentelevän ilman laillista lupaa.

Venäjän ja Valko-Venäjän kansalainen pidätettiin väitetysti laittomasta työskentelystä Chalongin yrityksessä.

Kaksi venäläistä pidätettiin Wichitissä 35 päivän oleskelun ylittymisestä.

Venäläinen mies pidätettiin sen jälkeen, kun hänet löydettiin työskentelevän kannabisliikkeestä Wichitissä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.