Päivitys: Sveitsiläinen mies, joka väitetysti pahoinpideltiin iäkästä naista Trang-supermarketissa, kiellettiin lähtemästä Thaimaasta

KUVA: Naewna

Trang -

60-vuotias sveitsiläinen ulkomaalainen, jonka väitetään hyökänneen raa'asti 58-vuotiaan thaimaalaisen naisen kimppuun Trang Cityn supermarketissa, on pidätetty oikeudessa ja häntä on kielletty poistumasta Thaimaasta.

Edellinen tarinamme:

Trangin kaupungin poliisi otti kiinni vain Straumanniksi tunnistetun miehen, 60-vuotiaan Sveitsin kansalaisen, väitetyn hyökkäyksen rouva Natchanan Khickkhamia, 58-vuotiasta thaimaalaista naista, vastaan ​​Trang Cityn supermarketissa.

Nyt päivitykseen:

Trangin kaupungin poliisi kertoi Phuket Expressille, että epäiltyä Straumannia syytetään ruumiinvamman aiheuttamisesta ja vakavien vammojen aiheuttamisesta. Straumann on kieltäytynyt allekirjoittamasta ja tulostamasta sormeaan hyväksyäkseen syytteen asiakirjoihin. Häntä syytetään myös lainvalvontaviranomaisten vastustamisesta. Hänet siirrettiin Trangin kaupungin poliisiasemalta Trangin provinssin oikeuteen.

Trangin maahanmuuttovirasto kertoi Phuket Expressille, että Straumann on nyt tarkkailulistalla. Häntä on kielletty poistumasta maasta. Viisumin peruuttamisesta hänen on odotettava tuomioistuimen lopullista tuomiota. Lisäksi Trang Immigration ei ole saanut Trangin poliisilta ilmoitusta, että Straumann olisi vaaraksi yleisölle.

Poliisi otti yhteyttä Straumannin entiseen vaimoon, joka on thaimaalainen ja on ollut hänen kanssaan erossa kaksi kuukautta ja kertoi poliisille, että he olivat yhdessä 16 vuotta. Hän ei ollut koskaan pahoinpidellyt häntä eikä ollut hänen mukaansa väkivaltainen mies, mutta hän arveli, että hänellä saattoi olla mielenterveysongelmia heidän erottuaan. Hän kasvatti hänen lapsiaan, kunnes he valmistuivat yliopistosta, ja maksoi heidän opiskelunsa Thaimaassa kokonaisuudessaan, ja hänen mukaansa tapaus oli hänelle uskomattoman epäluotettava.

Trangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että tuomioistuin on hyväksynyt 500,000 XNUMX bahtin takuita koskevan vaatimuksen ja entinen vaimo on suostunut maksamaan, mutta Straumannilta ei ole vieläkään esitetty takuita koskevaa pyyntöä, jonka kerrotaan kertoneen poliisille haluavansa vain jäädä. vankilassa.

Straumannin kuvailtiin yhteistyökyvyttömäksi kaikkien asiaankuuluvien virastojen ja virkamiesten kanssa, ja hänen väitettiin kieltäytyvän puhumasta myös suurlähetystöönsä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.