PÄIVITYS: Phuketin sveitsiläinen ulkomaalainen virallisessa väitetyssä potkimistapauksessa vapautettiin, mutta hänet kiellettiin työskentelemästä ja lähtemästä Thaimaasta

Phuket -

Sveitsiläinen ulkomaalainen Phuketissa, joka oli viruksen aiheuttaman väitetyn potkimistapahtuman keskellä, on vapautettu, mutta häntä kielletään työskentelemästä ja lähtemästä Thaimaasta.

Aiemmat tarinamme:

Ulkomaalaisen miehen ja hänen thaimaalaisen vaimonsa väitettiin potkineen lääkäriä ja hänen kimppuunsa sanallisesti lähellä huvilaa rannalla Pa Klokissa.

Video tapahtumasta on katsottavissa täältä. Se sisältää ankaraa kieltä, joka voi loukata herkkiä katsojia.

Sveitsiläinen ulkomaalainen ja hänen thaimaalainen vaimonsa ovat pyytäneet anteeksi thaimaalaislääkäriltä ja thaimaalaisille viruksen aiheuttamaa potkutapausta, mutta sveitsiläinen mies väittää edelleen liukastuneensa eikä potku ollut tahallinen.

Sveitsiläinen ulkomaalainen on saanut syytteen ruumiin ja mielen vahingoittamisesta, kun hänen väitetään potkineen naislääkäriä lähellä vuokrahuvilaan Thalangissa.

Valokuvat kuvaavat viruksen leviämistä maa-alueelle Phuket Beachillä, jossa ihmisiä nähdään istumassa portailla, joista on tullut kiistan keskipiste.

Yli 500 paikallista asukasta kokoontui Ya Mu Beachille Phuketissa osoittamaan mieltään Sveitsin kansalaista, herra Davidia vastaan, jonka väitetään potkineen naislääkäriä.

Phuketin viranomaiset ovat määränneet suurimman osan tapaukseen osallistuneista portaista poistamaan, koska heidän mukaansa ne tunkeutuivat laittomasti rannalle.

Paklokin Yamu Beachin huvilan omistaja joutuu oikeustoimiin, koska osa huvilasta on tunkeutunut julkisiin tiloihin.

Yamu Beachille tunkeutuneen huvilan portaat, jossa sveitsiläinen ulkomaalainen väitettiin potkineen thaimaalaista lääkäriä virustartunnassa, purettiin.

Varapääministeri Anutin Charnvirakul puhuu väitetystä ulkomaisesta mafiasta Phuketissa ja lupasi ryhtyä vakaviin toimiin.

Thaimaassa oleskelevan laillisen pitkäaikaisen viisumiluvan peruuttamista haetaan sveitsiläiseltä ulkomaalaiselle, jonka väitetään potkineen thaimaalaista lääkäriä viime kuussa thaimaalaisen median otsikoita hallinneessa virustapauksessa.

Virustapauksen keskellä Phuketissa asuva sveitsiläinen ulkomaalainen, jolla on Business Visa, saatetaan pidentää käynnissä olevien oikeustoimien vuoksi, vaikka jotkut Phuketin viranomaiset ja asukkaat vaativat hänen välitöntä karkottamista.

Phuketin maahanmuuttovirasto ilmoitti, että he ovat virallisesti peruuttaneet viisumin sveitsiläiseltä ulkomaalaiselta Phuketissa viruksen väitetyn potkimistapahtuman keskellä. Hän voi pyytää takuita tämän prosessin aikana.

Nyt päivitykseen:

Thaimaan maahanmuuttoviraston tiedottaja eversti Parinya Klinkaesorn paljasti nykytilanteen Thaimaan lehdistölle.

"Torstai-iltana 7. maaliskuuta herra David pidätettiin Phuket Immigrationin sellissä. Hänen vaimonsa pelasti hänet perjantaina (8. maaliskuuta) 100,000 XNUMX bahtilla. Asianomaiset asianajajat kertoivat takuita koskevan syyn, että herra David on oikeudenkäynnissä yrittääkseen puolustautua laillisesti väitetyssä potkaisutapauksessa.

Phuket Immigration on hyväksynyt 30 päivän takuita. Takuumaksu on kuitenkin voimassa neljällä ehdolla:

  1. Hänen on yöpyttävä majoituksessa, jonka hän on rekisteröinyt Phuket Immigrationissa.
  2. Hänen on esitettävä itsensä Phuketin maahanmuuttovirastolle 15 päivän välein.
  3. Hän on kielletty tekemästä työtä tai tekemästä kaikkea, mikä loukkaa Thaimaan lakeja.
  4. Häntä on kielletty poistumasta maasta.

Eversti Parinya sanoi thaimaalaiselle medialle: "Mr. David on valittanut Phuket Immigrationille viisuminsa peruuttamisesta ja pyytänyt heitä harkitsemaan asiaa uudelleen. Hänellä on oikeus tehdä valitus. Emme ole huolissamme. Luotamme todisteisiin, jotka meillä on hänen viisuminsa peruuttamiseksi."

Lisäksi Thaimaan sisäministeri Anutin Charnvirakul on henkilökohtaisesti sanonut käyttävänsä veto-oikeutta kaikkiin valituspyyntöihin, mikä hänen mukaansa kuuluu hänen asemaansa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.