Kolme venäläistä pidätettiin kauneusklinikan väitetysti toiminnasta Samuin saarella

KUVA: Dailynews

Surat Thani -

Kaksi venäläistä naista ja venäläinen mies pidätettiin sen jälkeen, kun heidän väitetään johtaneen laitonta kauneusklinikkaa Samuin saarella.

Surat Thani Immigration Officer kertoi Phuket Expressille, että torstaina (7th) he ja Surat Thanin maakunnan kansanterveysviranomaiset tarkastivat kauneusklinikan Bo Phutin osa-alueella Samuin saarella. Klinikka ei ollut laillisesti rekisteröity Surat Thanin viranomaisten mukaan.

Neiti LILIIA, 32, ja herra Alexandr, 35, Venäjän kansalainen, löydettiin klinikalta. Rouva LILIIA kertoi poliiseille, että häneen otti yhteyttä YULIA, Venäjän kansalainen, joka on klinikan omistaja. Rouva YULIA palkkasi hänet kauneusasiantuntijaksi ja klinikan johtajaksi. Poliisi havaitsi, että klinikan QR-koodimaksussa näkyy rouva YULIA:n nimi. Epäillyt vietiin Bo Phutin poliisiasemalle.

Rouva YULIAa syytetään lääketieteellisen klinikan toiminnasta ilman lupaa. Rouva LILIIAa syytetään työskentelystä ilman laillista lupaa. ALEXANDRilla oli työlupa, mutta häntä syytetään työskentelystä laillisen työlupakuvauksensa ulkopuolella.

Surat Thanin poliisi iskevät äskettäin laittomasti työskenteleviä ulkomaalaisia ​​vastaan ​​Phuketin sveitsiläisen ulkomaalaisen virustapauksen jälkeen. Katso muut aiheeseen liittyvät tarinat alla olevista linkeistä:

Phuketin maahanmuuttovirasto ilmoitti, että he ovat virallisesti peruuttaneet viisumin sveitsiläiseltä ulkomaalaiselta Phuketissa viruksen väitetyn potkimistapahtuman keskellä.

Amerikkalainen nainen pidätettiin sen jälkeen, kun hänen väitettiin pitäneen lastentarhaa ilman laillista lupaa Pha Nganin saarella Surat Thanissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.