Phuketin kuvernööri piti lehdistötilaisuuden viruksen väitetystä potkutapauksesta, johon osallistuivat ulkomaalainen ja thaimaalainen lääkäri

Phuket -

Klo 3, 30. maaliskuuta 9, Phuketin kuvernööri Sophon Suwannarat piti lehdistötilaisuuden koskien thaimaalaisen naislääkärin kimppuun väitetyn sveitsiläisen ulkomaalaisen Davidin tapauksen etenemistä.

Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet kertoivat, että aiemmin varapääministeri Anutin Charnvirakul antoi kiireellisen käskyn Phuketin kuvernöörille, joka kuulemma osallistui matkailutapahtumaan Saksassa, palata Thaimaahan. Davidin tapaus aiheutti merkittävää kiistaa Thaimaan kansalaisten keskuudessa ja vaati tarkkaavaista seurantaa, Anutin sanoi.

Sophon paljasti julkisesti, että tapauksen jälkeen hän oli seurannut Davidin tapausta tiiviisti soittamalla suoraan apulaiskuvernöörille Saksasta.

Tapaukseen sisältyi julkisen alueen tunkeutuminen, Davidin viisumin peruuttaminen ja kahden ampuma-aseen rekisteröinti (sekä virkamiesten tutkiminen, jotka laittomasti hyväksyivät ampuma-aserekisteröinnin ulkomaalaiselle, mikä on teknisesti Thaimaan asemääräysten vastaista) ja hänen hyväntekeväisyyssäätiönsä kumoaminen Davidina. oli tutkittavana siitä, käyttikö hän norsusäätiötään hyötyäkseen ja jos ne todella vuokrattiin eivätkä turvapaikan tarpeessa olevia eläimiä.

Sophon lisäsi lisäksi, että hän järjestäisi komiteoita tutkimaan kaikkia yrittäjiä, joiden omaisuutensa saattaa tunkeutua ranta-alueille, koska ne ovat julkista omaisuutta. Phuketin hallitus harkitsisi myös ranta-alueille ulottuvan maan pakkolunastusta yleishyödyllisiin tarkoituksiin, Sophon sanoi.

Tällä hetkellä David on takuita vastaan ​​tietyllä alueella, ja hänen on ilmoittauduttava Thaimaan maahanmuuttoviranomaisille 15 päivän välein, Sophon sanoi. Hän oli erityisviisumilla oikeudenkäyntiä varten sen jälkeen, kun hänen pitkän Thaimaan oleskelun mahdollistavan yritysviisuminsa peruutettiin. Hänen kerrotaan valittaneen tästä peruuttamisesta asianajajansa kautta, mutta Thaimaan sisäministeri Anutin Charnvirakul on julkisesti sanonut käyttävänsä veto-oikeuttaan kaikkiin hänen toimivaltaansa kuuluviin valituksiin.

Sophon lisäsi tämän kuka tahansa, ulkomaalainen tai thaimaalainen, joka rikkoi Thaimaan lakeja, joutuu vastuuseen ilman poikkeuksia. Phuketin hallitus oli seurannut tiiviisti laitonta toimintaa paikallisilla alueilla yhteistyössä kaikkien sektoreiden kanssa, huomautti Sophon.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.