Tšekkimies pidätettiin Patongissa laittomasti Thaimaahan saapumisesta

Patong -

Tšekkiläinen mies pidätettiin Patongissa, kun hänet löydettiin laittomasti saapuvan Thaimaahan.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että kello 9 torstaina (00th) he pidättivät Patongissa Bangla Roadilla sijaitsevan ravintolan edessä vain 21-vuotias Tomas, joka oli Tšekin kansalainen, epäillyn.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen laittomasta maahantulosta. Phuket Express huomautti, että Patongin poliisi ei paljastanut enempää yksityiskohtia siitä, mikä johti miehen pidättämiseen tai kuinka hän saapui laittomasti Thaimaahan.

Phuketin poliisi on äskettäin tukahduttanut laittomasti työskenteleviä ulkomaalaisia ​​sveitsiläisen ulkomaalaisen viruksen seurauksena. Katso muut aiheeseen liittyvät tarinat alla olevista linkeistä:

Phuketin maahanmuuttovirasto ilmoitti, että he ovat virallisesti peruuttaneet viisumin sveitsiläiseltä ulkomaalaiselta Phuketissa viruksen väitetyn potkimistapahtuman keskellä.

Thanakorn Wangboonkongchana, Yhdistyneiden Kansakuntien varajohtaja, paljasti julkisesti vieraillessaan Phuketissa viime viikolla tarkastaakseen ja kerätäkseen tietoja väitetystä ulkomaisista mafiaryhmistä alueella.

Kaksi väitettyä venäläistä prostituoitua pidätettiin Patongissa pistoleikkauksen jälkeen.

Kolme venäläistä pidätettiin ajoneuvovuokraamossa Cherng Talayssa työluparikosten vuoksi.

Romanialainen mies pidätettiin Patongissa, kun hänet löydettiin väitetysti myymästä matkapaketteja.

Phuketin oleskelun ylittymiseen liittyvä tapaus: Australialainen mies pidätettiin, kun hän oli paennut sairaalasta.

Venäläinen mies pidätettiin väitetystä työskentelystä rahanvaihtopisteessä Thalangissa.

Kazakstanin nainen pidätettiin Mai Khaon osa-alueella, kun hänen epäillään olevan laiton taksinkuljettaja.

Ruotsalainen mies pidätettiin, kun hänet löydettiin väitetysti työskentelevän baarissa Karonissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.